Uğur Mumcu Narlıdere’de anılacak

Uğradığı bombalı saldırı sonucu hayatını kaybeden gazeteci-yazar Uğur Mumcu, ölümünün 27’nci yıldönümünde Narlıdere’de düzenlenen bir programla anılacak. 24 Ocak Cuma günkü etkinliğin konuğu Gazeteci İsmail Saymaz olacak. Başkan Ali Engin “Uğur Mumcu’nun fikirlerini sonsuza kadar yaşatacağız” dedi.

20 Ocak 2020 - 14:01

CUMA GÜNÜ, NARLIDERE AKM’DE

Narlıdere Belediyesi, 24 Ocak 1993’te Ankara’da evinin önünde, arabasına konulan bombanın patlaması sonucu suikasta kurban giden gazeteci ve yazar Uğur Mumcu’yu, Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenecek bir etkinlikle anacak. Gazeteci İsmail Saymaz’ın konuşmacı olarak katılacağı anma programı 24 Ocak Cuma günü, saat 16.00’da gerçekleşecek. Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin ve İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Misket Dikmen’in açılış konuşmaları ile başlayacak olan etkinlik öncesinde, Uğur Mumcu’nun sevdiği şarkılar da seslendirilecek.


 

“FİKİRLERİ YAŞAYACAK”

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin “Ülkemizin aydınlanma ve demokrasi mücadelesinde büyük katkıları olan ve hain bir saldırı ile katledilen Gazeteci Uğur Mumcu’yu saygı ve özlemle anıyoruz. Doğru ve ilkeli bakış açısıyla bize sunduğu fikirleri savunmaya ve yaşatmaya devam edeceğiz. Herkesi Cuma günü anma programımıza bekliyorum” dedi.
 

 

Bu haber 999 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Çamdibi Kapalı Pazar Yeri’nde büyük dönüşüm başlayacak
Çamdibi Kapalı Pazar Yeri’nde büyük dönüşüm başlayacak
Başkan Tugay’a dünyadan tebrik mesajı yağdı
Başkan Tugay’a dünyadan tebrik mesajı yağdı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()