Uçan Melekler Mersinli'de Okul Boyadı

Türk Hava Yolları ile Lufthansa’ nın ortak kuruluşu SunExpress’in “Guardian Angels” komitesi, Mersinli Ortaokulu’ ndan gelen yardım talebi üzerine harekete geçerek yenileme çalışmaları kapsamında öğretmenler ile birlikte okul boyama faaliyetine katıldı.

07 Kasım 2018 - 05:19

SunExpress çalışanlarından oluşan, tamamen gönüllük esasına dayalı olan ve yardım taleplerini değerlendirip ihtiyaç sahiplerine ihtiyacı olan yardımı ulaştırmayı amaçlayan “Guardian Angels/Yardım Melekleri” komitesi, 2015 yılından bu yana yardım faaliyetlerinde aktif olarak rol almaya devam ediyor. Bu kapsamda yardım faaliyetlerine destek olabilecek kişi ve kurumların belirlenmesi, yardımların toplanması ve bu yardımların en etkili şekilde ihtiyaç sahiplerine ulaşmasını sağlayan Guardian Angels, Mersinli Ortaokulu’ndan gelen yardım talebi üzerine 3 Kasım 2018 tarihinde gönüllü SunExpress çalışanlarından oluşan ekibiyle, tüm masrafları üstlenerek okulun sınıflarını boyadı.

 

Guardian Angels ekibi, Mersinli Ortaokul öğrencilerinin daha temiz ve daha güzel bir ortamda eğitim görmelerine destek olmaktan dolayı mutluluklarını dile getirdiler.

     

 

Bu haber 1475 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki: Mikrofonu atıp giderim
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki:...
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi Bornova'ya gösterecek olan bizleriz’’
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()