TYF Kış Kupası’nda Yelken ile Oryantiring El Ele…

Turgutreis Yelken Kulübü ev sahipliğinde Bodrum Belediyesi desteğiyle düzenlenen Türkiye Yelken Federasyonu Kış Kupası’nda ilk hafta geride kalırken Optimist ve Laser sınıflarında dereceye girenler ödüllendirildi.

29 Ocak 2019 - 12:55

Yarışların yanı sıra kupada TYF Sağlık Kurulu tarafından “Sağlıklı Yaşam ve Fiziksel Aktivite” konulu eğitim verilirken Türkiye Yelken Federasyonu ile Türkiye Oryantiring Federasyonu işbirliği ile “Oryantiring Tanıştırma Etkinliği” düzenlendi. Sporcular oryantiring ile ilgili temel bilgileri alırken kurulan parkurda ilk oryantiring deneyimini yaşadılar.

Türkiye Yelken Federasyonu Başkanı Özlem Akdurak sporcuların oryantiring sporuna büyük bir ilgi gösterdiklerini ve de çok güzel zaman geçirdiklerini söylerken bundan sonraki yarışlarda Oryantiring Federasyonu ile iş birliklerinin artarak devam edeceğini vurguladı.

TYF Kış Kupası’nın ikinci haftasında 420-470, Techno 293, RS:One ve RS:X Rüzgar Sörfü sınıflarında heyecan yaşanacak.

 

Bu haber 2193 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Çamdibi Kapalı Pazar Yeri’nde büyük dönüşüm başlayacak
Çamdibi Kapalı Pazar Yeri’nde büyük dönüşüm başlayacak
Başkan Tugay’a dünyadan tebrik mesajı yağdı
Başkan Tugay’a dünyadan tebrik mesajı yağdı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()