Türkmentepe: "Mücadelemiz Bitmedi ve Bitmeyecek!"

İzmir Bakırçay Havzası Balkan ve Rumeli Göçmenleri Kültürünü Yaşatma ve Dayanışma Derneği 3. Olağan Kongre'sini gerçekleştirdi.

04 Şubat 2019 - 14:17 - Güncelleme: 04 Şubat 2019 - 16:24

İzmir Bakırçay Havzası Balkan ve Rumeli Göçmenleri Kültürünü Yaşatma ve Dayanışma Derneği 3. Olağan Kongre'si geçtiğimiz günlerde gerçekleştirildi. Derneğin Genel Başkanı Gürol Türkmentepe güven tazeledi. Yönetimde bazı değişikliklere gidilen kongre için Türkmentepe, "Derneğimizin olağan kongresini demokratik bir şekilde gerçekleştirdik. Dernek olarak İzmir’imize veBakırçay bölgesine yönelik gerçekleştirdiğimiz projelere devam edeceğiz. Projelerimizi Türkiye geneline yaymaya devam ederek tam bir dostluk köprüsü inşa etmeye yönelik çalışmalarımızı hızla sürdüreceğiz. Balkan ve Rumeli Göçmeni hemşehrilerimizle bir arada, el ele, omuz omuza kültürümüzü yaşatacak ve dayanışma içinde olmaya devam edeceğiz. Biz bir sivil toplum kuruluşu olarak asla ülke gündeminden ve siyasetinden de geri durmadık, hep sözümüzü söyledik. Ülkemizin geleceği için, birlik içinde ve refah içinde yaşayabilmemiz için, hemşehrimiz Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ilke ve devrimlerinin ışığında mücadelemizi sürdürdük. Mücadelemiz bitmedi ve bitmeyecek" dedi.
 

'BU KARANLIK ÇUKURDAN ÇIKAMADIĞIMIZ GİBİ IŞIĞIDA GÖREMİYORUZ'

Siyasetçilere de seslenen Başkan Türkmentepe, ülkemizin geleceği üzerine hayati bir rol üstlendiklerinin altını çizerek, "Demokrasi ve milletin kararlılığı her şeyin üstündedir. Yaklaşan yerel seçimler ülkemizi karanlığa sürükleyenlere dur dememizin en büyük adımı olacaktır. Fakat demokrasinin kendi tekelinde olduğu zannedenler, kaybetmeye oynayanlar ya da kendisini partinin üzerinde bir güç gibi görenler her zaman yanılacaklar. Kimse oturduğu koltuğu kalıcı görmemeli. Aslolan ve ilelebet var olacak olan sadece ve sadece laik Türkiye Cumhuriyeti'dir. Bütün siyasetçiler bunun farkında olmalı. Ki ne yazık ki kendini vazgeçilmez sanan siyasetçiler yüzünden bu karanlık çukurdan çıkamadığımız gibi ışığıda göremiyoruz. Halkın taleplerine kulak tıkayarak siyaset üretilemez. Sadece üretmeli sadece çalışmalıyız. Entrikalar, yalanlar, dedikodular siyaseti beslemez. Siyasetçilerimizi de halkın taleplerine kulak kabartmaya davet ediyoruz" diye konuştu.

Bu haber 1137 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
Başkan Tugay’a dünyadan tebrik mesajı yağdı
Başkan Tugay’a dünyadan tebrik mesajı yağdı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()