Türkiye Şampiyonlarından Başkan İduğ’a Ziyaret

Spor Toto Sağırlar Futbol Süper Ligi'nde Türkiye Şampiyonu olan Bornova İşitme Engelliler Spor Kulübü yönetimi ve oyuncuları Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ’u makamında ziyaret etti. Şampiyonluk kupasını Başkan İduğ’a getiren yönetim, Bornova Belediyesi’nin her zaman kendilerine destek olduğunu belirterek, gelecek sezonda da desteklerini beklediklerini belirtti.

09 Mayıs 2019 - 10:11

Spor Toto Sağırlar Futbol Süper Ligi'nde mücadele eden İzmir'in tek temsilcisi Bornova İşitme Engelliler Spor Kulübü (Bornova Sessizlerspor) Türkiye Şampiyonu olduktan sonra Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ’u ziyaret etti. Şampiyonluk kupasını Başkan İduğ’a getiren Bornova İşitme Engelliler Futbol Takımı Başkanı ve Teknik Direktörü Soner Aslan Kaynak, kulüp yöneticileri ve oyuncular önümüzdeki sezon için de destek istedi.

 

 

‘Bu dönem 5 kupa istiyorum’

 

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan İduğ, şampiyonluk için tebrik etti. Başkan İduğ, “Sizin bu başarınızın devamını diliyorum. Önümüzde 5 yıllık bir dönem var. Bu dönem için de şampiyonluk kupasından 5 tane olmasını istiyorum” dedi. Kulübe destek olacaklarını da belirten İduğ, “Sizlerin spor yapması çok önemli. Elimizde olan olanaklarımızı bütçeyle doğru orantılı olarak sizler için değerlendireceğiz. Bornova’da herkesin spor yapması gerekir. Ama sizlerin her zaman bizde önceliğiniz var. Benim ve ekibimin sizlerin her zaman yanında olacağını bilin” diye konuştu.

 

Bu haber 1096 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki: Mikrofonu atıp giderim
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki:...
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi Bornova'ya gösterecek olan bizleriz’’
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()