Türkiye’nin en iyi caz piyanisti İzmirlilerle buluşacak

Pandemi nedeniyle iki yıldır konser veremeyen Türkiye’nin en iyi caz piyanisti Kerem Görsev, uzun bir aradan sonra ilk trio konserini İzmir Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde gerçekleştirecek. 20 Kasım Cumartesi günü saat 20:30’da düzenlenecek olan konserde Görsev’e, kontrbasta Volkan Hürsever, davulda Ferit Odman eşlik edecek. Geniş caz repertuarı ile Görsev, İzmir’de kulakların pasını silecek.

12 Kasım 2021 - 12:59

Bu keyifli konser için Biletix veya AASSM gişesinden biletleri temin edebilir, detaylı bilgi için 0533 145 86 87 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz.

 

 

 Kerem Görsev kimdir?

 

1961 İstanbul doğumlu Kerem Görsev, müzik eğitimine 1967 yılında İstanbul Belediye Konservatuarı’nda başlayıp, 1972 yılından sonra İstanbul Devlet Konservatuarı’nda devam etti. 1994 yılında ilk albümü “Hands and Lips”i yayınlayan sanatçı, 30 yılı aşkın müzik kariyerinde 18 albüm yayınlayarak büyük başarılara imza attı. 2010 yılında yayınladığı ‘Therapy’ albümü, 2011 yılında “Büyük Caz Orkestraları” kategorisinde Grammy aday adayı oldu. Uluslararası tanınan Caz Festivalleri ile New York, Londra, Kopenhag ve daha birçok ülkede konser ve organizasyonlarda sahne alarak dünya çapında müzik severlerle buluştu. “Kerem Görsev’le Caz” isimli televizyon programı ve uzun yıllar devam eden radyo programları ile Caz müziğinin Türkiye’de yaygınlaşmasına büyük katkı sağladı. Görsev halen dinamik performansı ve yüksek enerjisi ile müzik severlere caz dolu bir deneyim yaşatmaya devam ediyor.

Bu haber 281 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki: Mikrofonu atıp giderim
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki:...
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi Bornova'ya gösterecek olan bizleriz’’
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()