Türk Sineması'nın kalbi İzmir'de atıyor

Sinemanın yıldızları sonuçları merakla beklenen Uluslararası İzmir Film Festivali ödül töreni için Kültürpark Fuar alanında bir araya gelecek.

17 Temmuz 2019 - 16:44

Türkiye’nin en ünlü film yıldızları 22 Temmuz’da başlayacak olan 2.Uluslararası İzmir Film Festivali’nde Altın Artemis Heykeli için yarışacak.

 

Halk oylaması ile noter gözetiminde en iyilerin belirlendiği ilk ve tek film festivali olma özelliği taşıyan Uluslararası İzmir Film Festivali’nde birbirinden ünlü isimler film gösterimlerinde İzmirli sinemaseverler ile buluşacak.

 

 

2019/07/2019-07-17-16-48-33.png
2019/07/2019-07-17-16-48-36.png
Bu haber 1327 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Doç. Dr. Zeynep Altın: 'TTB'yi belli bir alanda sıkıştırmaya çalışan bir anlayış var'
Doç. Dr. Zeynep Altın: 'TTB'yi belli bir alanda sıkıştırmaya...
Efes Selçuk Tarım Politikaları Çalıştayına Ev Sahipliği Yapacak
Efes Selçuk Tarım Politikaları Çalıştayına Ev Sahipliği...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()