TUNCAY ÖZKAN SUSKUNLUĞUNU BOZDU

CHP kulislerine bomba gibi düşen ‘Saraya giden CHPli’ iddiaları sonrasında günlerdir kendisi ile ilgili çeşitli iddialar ortaya atılan CHP Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan suskunluğunu sosyal medya hesabı üzerinden ardı ardına yaptığı paylaşımlarla bozdu. Özkan, iddiaları yalanlayarak; “Sarayın derdi CHP. Bizi kavgaya tutuşturup Türkiye’nin yönetilemediği gerçeğini saklayacaklar” açıklamasında bulundu.

26 Kasım 2019 - 10:57 - Güncelleme: 26 Kasım 2019 - 11:06

CHP MYK Üyesi olan ve son günlerde yaşanan “Saraya giden CHPli” tartışmasında hakkında çeşitli iddialar ortaya atılan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, resmi twitter hesabında iddiaları tek tek paylaşarak yanıtladı.

Sabahın erken saatlerinden itibaren paylaşımda bulunan Özkan attığı ilk tweeti; Yeni Şafak gazetesinin manşetini paylaşarak yaptı. Manşette yer alan “Olağan Şüpheliler” haberine, “YALAN- Bunların tamamı saray ve adamlarının Türkiye’nin yönetilemediği gerçeğini saklamak için ortaya sürdüğü entrikalar dizisi. Hepsi hayal mahsülü. İftira atarken beni entrika ile cezaevinde tuttukları 6 yılı bile unutuyorlar. Komplolarınız CHP iktidarını engelleyemeyecek.” diyerek cevap verdi.

Özkan’în diğer cevapları ise sırasıyla şöyle;
“Saray’ın derdi CHP. Bizi kavgaya tutuşturup Türkiye’nin yönetilemediği gerçeğini saklayacaklar. Bizden teşne olanlara da söylüyorum. İktidara yürüyoruz. CHP’yi kimse engelleyemez. AKP DAĞILIYOR AMA KAOS YOK. CHP bu entrikalara pabuç bırakmaz. Dağılan AKP. CHP sorunlara çaredir.”

Saray’ın adamları ve medyası toplanmış koro halinde CHP’ye saldırıyor.Sözcüleri dağılan partisini, çürüyen iktidarlarını bırakmış bize akıl satıyor.CHP de üç kuruşluk değeriniz yok. Yönetemiyorsunuz gideceksiniz.Yalanlarınız, entrikalarınız bize vız gelir. Çürüdünüz düşeceksiniz.”

Hallerine güler misin ağlar mısın? Gazeteci değil tetikçiler ama onu da doğru düzgün yapamıyorlar. Yazmayı bilmiyorlar, ama kes yapıştırda da beceriksizler. Gazete değil saray soytarısı olmuşlar. Şaşarım aklı perişanlarına. Zavallılar.”

Tuncay Özkan’ın attığı son tweet ise en can alıcısıydı. Mesajda Muharrem İnce’ye yapılan gönderme dikkat çekiciydi. İşte o tweet; “Bir de troller var. Saraylı soytarısı; İncesi, kabası bir aydır ağızları köpük içinde saldırıyorlar. Dertleri anlaşıldı entrikaları ortaya saçıldı. Bu daha başlangıç biliyorum. Parayı bol tutmuşlar ki, yalan ve iftira yarışı büyük.Ergenekon’dan sonra en kapsamlı psikolojik savaş.”

2019/11/2019-11-26-11-04-55.jpg
2019/11/2019-11-26-11-05-01.jpg
2019/11/2019-11-26-11-05-05.jpg
2019/11/2019-11-26-11-05-10.jpg
Bu haber 1159 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!
Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()