Tunç Soyer'den Aziz Kocaoğlu'na Yanıt

CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak adı ön plana çıkan Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun, yeniden adaylık için yeşil ışık yakmasına, "Benim için değişen bir şey yok" sözleriyle yanıt verdi.

17 Ocak 2019 - 13:19

CHP İzmir büyükşehir belediye başkanı adaylığının Parti Meclisi’ne sunulması mevcut başkan Aziz Kocaoğlu’na “çarpan” Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer, Cumhuriyet’e konuştu. Mevcut durumun “geçici” olduğunu kaydeden Soyer, kendisi açısından değişen bir durum olmadığını vurguladı. Soyer, Kocaoğlu’nun “adayım” açıklamasını şöyle değerlendirdi:

“Yasal hakkını kullanıyor. Adaylık, yasal hakkıdır, kendi takdiridir. Onu kullanıyor. “

Dünkü CHP Parti Meclisi Toplantısı’na İzmir adayının MYK tarafından sunulması bekleniyordu. MYK toplantısı öncesinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşen Kocaoğlu, Soyer’in PM’ye sunulacağı yönündeki hazırlık üzerine “O zaman ben de adayım” çıkışı yapmıştı. Bunun üzerine İzmir adayı PM’de oylamaya sunulmamıştı.

Bu haber 3348 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
 Sakız ağacı fidanları toprakla buluştu
Sakız ağacı fidanları toprakla buluştu

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()