TÜED Bayraklı Şubesi 'TOKİ mağduriyeti' çözümü için AK Parti İl Binasına yürüyecek

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Bayraklı Şubesi, mağduriyetlerin giderilmesi adına AK Parti İzmir İl Binası’na yürüyecek.

25 Mayıs 2022 - 16:32

Gerçek Haberci'nin haberine göre Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Bayraklı Şubesi, uzun yıllardır bekledikleri hükümet tarafından verilen ‘TOKİ aracılığı ile ev sahibi olma’ sözünün yerine getirilmesi için 26 Mayıs Perşembe günü saat 10.30’da Bayraklı Sevgiyolu’ndaki Atatürk heykelinden AK Parti İzmir İl Başkanlığı’na yürüyecek. TÜED Bayraklı Şube Başkanı Mikail Bilici, konu hakkında GERÇEK HABERCİ’ye açıklamalarda bulunarak mağduriyetlerin acilen giderilmesi yönünde çağrı yaptı.
“Örgütlenmiş toplum korkutur”
Hükümetin TOKİ üzerinden verilen sözün tutulması için AK Parti İzmir İl Binası’na yürüyerek basın açıklaması yapacaklarına dikkat çeken Bilici, “2015 yılında dönemin başbakanı tarafından dile getirilmiş bir sözdü. 2019 yılında ise İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı’nın bir açıklaması oldu. Örgütlenmiş toplum korkutur, biz 3-5 bin kişi değiliz toplamda 22 bin üyemiz var. Örgütlü toplumlar sıkıntılara dokunduğunda o sıkıntılar çözülür. Tek maaş ile ev kirası ödeyen çok sıkıntılı bir grup var” dedi.
Bu konuda bir telefon trafiği var. Biz her ne zaman AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli’den randevu talep etiysek randevu alabildik. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’den randevu alamadık. Alamadığımız için de orada basın açıklaması yapmıştık” diye konuştu.

Bu haber 433 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kati Piri'nin 'Kavala-Demirtaş yaptırımı' önergesi kabul edildi, Fidan Hollanda'ya gidiyor
Kati Piri'nin 'Kavala-Demirtaş yaptırımı' önergesi kabul edildi,...
Bolululardan Tanju Özcan’a tepki: ‘Gölcük’ü Uzungöl’e çevirmeyin’
Bolululardan Tanju Özcan’a tepki: ‘Gölcük’ü Uzungöl’e...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()