Trump: FBI evime baskın yaptı

Eski ABD Başkanı Donald Trump, Florida’da bulunan evinin dün Federal Soruşturma Bürosu (FBI) ajanları tarafından arandığını duyurdu.

09 Ağustos 2022 - 09:29

Eski ABD Başkanı Donald Trump, Florida'daki Palm Beach'de bulunan evinin büyük bir grup FBI ajanı tarafından işgal edildiğini söyledi.

Kendisine ait Truth platformu üzerinden açıklama yapan Trump "Kasama bile girdiler" ifadesini kullandı.

Daha öce böyle bir şeyin hiçbir ABD Başkanı’nın başına gelmediğini söyleyen Trump, "Böyle bir saldırı ancak çökmüş Üçüncü Dünya ülkelerinde gerçekleşebilirMaalesef Amerika, daha önce görülmemiş düzeyde yozlaşmış o ülkelerden biri haline geldi" dedi.

Aramanın Trump'ın Beyaz Saray'daki gizli kayıtları alıp almadığı üzerine yapıldığı iddia ediliyor.

Bu haber 285 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP İzmir Milletvekili Kılıç’tan Tugay’a destek!
CHP İzmir Milletvekili Kılıç’tan Tugay’a destek!
Başkan Tugay'dan resmi tören sitemi
Başkan Tugay'dan resmi tören sitemi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()