Trump, ABD seçim sistemini eleştirdi

ABD’ de seçim tartışmalar devam ederken Başkan Trump sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kendisine de başkanlığı kazandıran seçim sistemini eleştirdi.

18 Kasım 2020 - 08:34

Seçimi kaybetmediği iddiasını sık sık dile getiren ABD’ de Başkanı Donald Trump sosyal medya hesabında paylaştığı mesajla ülkesinn seçim sistemini eleştirdi. Kanada seçim sistemiyle ilgili bir mesajı takipçileriyle paylaşn Trump “BU HER ŞEYİ AÇIKLIYOR” notu eklemeyi de ihmal etmedi.

Başkan Trump’ ın paylaştığı, Kanada seçimleriyle ilgili resmi sosyal medya hesabının mesajında Kanada’ daki seçim sisteminde yüz yıldır aynı sistemle görevlilerin önünde oyların sayıldığına dikkat çekiliyor ve oylama makinesi, elektronik tablolar gibi sistemlerin hiçbir zaman tercih edilmediğine vurgu yapılıyor.

Donald Trump’ ın kendi notuyla paylaştığı bu mesaj Başkan’ ın kendisinin de kazandığı sisteme güvenmediğini kamuoyuyla paylaşması açısında da ilginç olarak yorumlandı.

 

Bu haber 953 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kati Piri'nin 'Kavala-Demirtaş yaptırımı' önergesi kabul edildi, Fidan Hollanda'ya gidiyor
Kati Piri'nin 'Kavala-Demirtaş yaptırımı' önergesi kabul edildi,...
Bolululardan Tanju Özcan’a tepki: ‘Gölcük’ü Uzungöl’e çevirmeyin’
Bolululardan Tanju Özcan’a tepki: ‘Gölcük’ü Uzungöl’e...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()