Travel Turkey’de Karaburun rüzgârı

Karaburun Belediyesi, Türkiye’nin en büyük turizm platformlarından biri olan Travel Turkey İzmir Fuarı’na adeta damgasını vurdu.

03 Aralık 2021 - 11:32

Belediyenin ziyaretçi akınına uğrayan standında, ilçenin doğal ve ekolojik güzellikleri tanıtılırken, yöresel lezzetleri de ikram edildi.

4 Aralık Cumartesi gününe kadar açık kalacak fuar hakkında değerlendirmelerde bulunan Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, ilçenin artan turizm potansiyelinin sektörün tüm mensupları tarafından da ilgiyle izlendiğini belirterek; “Standımızda ilçemizin güzelliklerini tanıtırken günlük olarak fuara getirdiğimiz  Çalkama, Dede Sarığı, Sündürme, Hurma zeytin gibi yöresel lezzetlerimizin yanında keçi peynirimizi, nergis çiçeğimizi, mandalinamızı, el yapımı reçellerimizi misafirlerimizle buluşturuyoruz. İlçemizin doğal dokusunu bozmadan turizm faaliyetlerinin yapılabileceğini göstermek istiyoruz. Doğal, kültürel ve tarihi pek çok güzelliği barındıran Karaburun’un uluslararası platformda da tanıtılması için bu tür fuarlarda yer almak istiyoruz.” dedi.

“KIRSALIN GELİRİ ARTMALI”

İlçenin ilk kadın belediye başkan adayı olmasının kendisine ayrı bir sorumluluk yüklediğini kaydeden Erdoğan, özellikle kırsal kesimdeki kadınların gelirini artırıcı projelere daha fazla önem verdiklerini söyledi.

İzmir Köy-Koop Birliği Yönetim Kurulu Başkanı, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in eşi Neptun Soyer de Karaburun Belediyesi’nin ziyaretçileri arasındaydı. Sergilenen ürünler hakkında bilgi alan Neptün Soyer, yöresel lezzetlerden de tattı.

 

Bu haber 248 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki: Mikrofonu atıp giderim
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki:...
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi Bornova'ya gösterecek olan bizleriz’’
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()