Torbalı stantlarına yoğun ilgi

Torbalı Belediyesi, bu yıl 16.’sı gerçekleştirilen ve her yıl dünyanın dört bir yanından turizm profesyonellerini bir araya getiren TTI İzmir ‘Uluslararası Turizm Ticaret Fuar ve Kongresi’nde yerini aldı.

09 Aralık 2022 - 13:35

Kültür ve Turizm Bakanlığı himayesinde, İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, TÜRSAB desteği, İZFAŞ ve TÜRSAB Fuarcılık ortaklığında 8-10 Aralık tarihlerinde düzenlenen 16. TTI İzmir Uluslararası Turizm Ticaret Fuarı dün kapılarını açtı. 16 ülkeden 210'dan fazla katılımcıyı ve dünyanın dört bir yanından turizm profesyonelleri ve ziyaretçilerini ağırlayan Fuar İzmir’de Torbalı Belediyesi de yerini aldı. Torbalı standında yaklaşık 5000 yıllık geçmişe sahip olan Metropolis ve Torbalı Belediyesi’nin başlatmış olduğu “Halkın Tarlasından Halkın Sofrasına” projesi kapsamında kendi tarlalarında yetiştirdiği ve vatandaşa ücretsiz olarak dağıttığı nohut, bulgur, un, zeytinyağı ve reçel gibi ürünler tanıtılıyor.  Fuarın kapılarını ziyaretçilerine açmasının ardından Torbalı Belediyesi Bando Takımı ve Belediye halk oyunları hocası Sedat Buldan’ın yapmış olduğu gösteri fuara gelen vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü.

TEKİN: “HERKESİ STANDIMIZA BEKLERİZ”

Yoğun ilginin olduğu Torbalı Belediye standını, Torbalı Kaymakamı Ercan Öter, Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, Beydağ Belediye Başkanı Feridun Mızraklar, Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, ESHOT Genel Müdürü Erhan Bey ve çok sayıda vatandaş ziyaret etti. Standa gelen misafirleri bizzat ağırlayan Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, herkesi standa beklediklerini ifade etti.  Torbalı’yı her türlü platformda tanıtacaklarını ifade eden Belediye Başkanı Mithat Tekin, “16.  Travel Turkey İzmir Fuarı'nda Torbalı Belediyesi olarak, Küçük Menderes Havzasının metropole açılan yüzü olan ilçemiz Torbalı’nın kültür, tarih ve turizm potansiyelini tanıtmak için A Holünde İzmir Sokağında yerimizi aldık. İlçemizin kültürünü ve ürünlerini bu tür organizasyonlarla tanıtarak Torbalı’yı her anlamda en üst seviyeye çıkarmayı hedefliyoruz. Fuara gelen tüm misafirlerimizi standımıza bekleriz” ifadelerini kullandı.

Bu haber 170 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP İzmir Milletvekili Kılıç’tan Tugay’a destek!
CHP İzmir Milletvekili Kılıç’tan Tugay’a destek!
Başkan Tugay'dan resmi tören sitemi
Başkan Tugay'dan resmi tören sitemi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()