Torbalı'da 8 Mart Konseri

Torbalı Belediyesi’nin davetlisi olarak ilçeye gelen İzmir Devlet Opera Ve Balesi sanatçıları 8 Mart Dünya Kadınlar günü sebebi ile Belediye Kültür Merkezi’nde bir konser verdi. 6 enstrüman eşliğinde seslendirilen 13 eser salonu dolduran yüzlerce kişi tarafından büyük beğeni topladı. İtalyanca ve Almanca aryalar seslendiren sanatçılar 6 tane de Türkçe eser seslendirdiler. Sahneye çıkan dansçılar da çalınan aryalara danslarla elik ettiler.

09 Mart 2018 - 09:46

8 Mart Dünya Kadınlar günü sebebi ile Torbalı Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikler muhteşem bir konserle sona erdi. Belediye Kültür Merkezi’nde düzenlenen sanat dolu gecede Kültür Bakanlığı’na bağlı İzmir Devlet Opera ve Balesi sanatçıları sahne aldı. Seslendirdikleri birbirinden güzel eserlerle kulakların pasını silen opera sanatçılarına Torbalılı kadınların ilgisi yoğun oldu. Konser sonunda hep birlikte sahneye gelen sanatçılar izleyiciler tarafından ayakta alkışlandı. Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez’in eşi Arzu Görmez sanatçılara hediyeler takdim etti.

Arzu görmez’den 8 mart mesajı

Etkinlik sonunda İzmir Devlet Opera ve Balesi sanatçılarını tek tek tebrik ederek çiçek takdim eden Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez’in eşi Arzu Görmez, “Böylesine önemli ve anlamlı bir günde bizlere bu muhteşem gösteriyi sunan İzmir Devlet Opera ve Balesi sanatçılarına teşekkür ediyorum. Bu vesile ile başta şehit annelerimiz, şehit eşlerimiz ve emekçi kadınlarımız olmak üzere tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum” şeklinde konuştu.

Bu haber 1621 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki: Mikrofonu atıp giderim
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki:...
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi Bornova'ya gösterecek olan bizleriz’’
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()