Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur'un evi yandı, 6 kişi dumandan etkilendi

İzmir'de Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur (57) ile ailesinin de yaşadığı 5 katlı apartmanda yangın çıktı. Yangında dumandan etkilenen belediye başkanı ile 6 kişi hastaneye kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

06 Mart 2021 - 12:34

Sabah Gazetesi'nden Ceyhan Torlak'ın haberirne göre İzmir'de Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur (57) ile ailesinin de yaşadığı 5 katlı apartmanda yangın çıktı. Yangında dumandan etkilenen belediye başkanı ile 6 kişi hastaneye kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur (57) ile ailesinin de yaşadığı Cumhuriyet Mahallesi'ndeki 5 katlı apartmanın 2. katında henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Alevlerin yükseldiğini görenler durumu itfaiye, sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Alevler apartmanı sararken dumandan etkilenen 3. katta yaşayan İsmail Uygur, eşi Afet ve kızı Ege Uygur komşuları tarafından uyandırılarak dışarı çıkarıldı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını kısa sürede söndürdü. Yangında dumandan etkilenen Uygur ailesi ile 4 komşusuna ilk müdahale olay yerinde yapıldı. Torbalı Devlet Hastanesi'ne kaldırılan İsmail Uygur ile eşi Afet Uygur 112 Acil Servis ekiplerince Sağlık Bilimleri Üniversitesi Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

DUMANDAN ETKİLENDİ

Dumandan etkilenen Ege Uygur ile 4 bina sakini tedavilerinin ardından taburcu edildi. Uygur çiftinin hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi. Belediye Başkanı Uygur, olayla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Dün gece saat 03.00 sularında oturduğum apartmanda çıkan yangın nedeniyle dumandan ailem ile birlikte etkilendik. Tedbir amaçlı hastaneye sevk edildik. Genel sağlık durumumuz gayet iyi. Tüm komşularımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum" ifadelerine yer verdi.

Bu haber 441 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki: Mikrofonu atıp giderim
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki:...
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi Bornova'ya gösterecek olan bizleriz’’
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()