TORBALI AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİNE DR. FUAT MEHMET PARK’IN ADI VERİLDİ

Torbalı’da, 2019 yılında gerçekleştirilen menfur saldırı sonucu hayatını kaybeden dönemin İlçe Sağlık Müdürü Dr. Fuat Mehmet Park’ın adı, Vali Yavuz Selim’in katıldığı törenle, Torbalı Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Polikliniklerine verildi.

17 Eylül 2021 - 23:48

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Kaymakam Ercan Öter, Belediye Başkanı Mithat Tekin, İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Burak Öztop, merhum Dr. Park’ın ailesi ve sağlık çalışanlarının da yer aldığı tören, Dr. Fuat Mehmet Park’ın özgeçmişinin okunmasıyla başladı.

Törende yaptığı konuşmada, duygusal bir ortamda bir araya geldiklerini, rahmetli doktorun çok değerli, sevilen, sayılan, entelektüel ve iyi yetişmiş bir insan olduğunu belirten Vali Köşger, “İnsanların derdine deva olmak dışında hiçbir gayesi olmayan, ömrünü insanlara adamış, karıncayı incitmeyen bir insandan söz ediyoruz. Böyle bir insan yetiştirmek kolay değil ve bir ömür gerekiyor. Merhum doktorun hayatını kaybetmesine neden olan şahıs da vaktiyle iyi yetiştirilmiş ve topluma kazandırılmış olsaydı, Torbalı için büyük bir değer olan hocamızı kaybetmemiş olacaktık. Dolayısıyla hiçbir insanımızı ihmal etmeden, kabiliyeti doğrultusunda topluma kazandırmamız ve her insanımızı çok iyi yetiştirmemiz lazım.” dedi.

Dr. Fuat Mehmet Park’ın adının, bulunduğu mekân itibarıyla da Torbalı Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Polikliniklerine çok yakıştığını kaydeden Vali Köşger, “Allah rahmet eylesin, mekânı cennet olsun. İsmi burada kutlu olsun. Burası da inşallah, insanların huzurla tedavi oldukları ve merhum doktorumuzun arkasından dua ettikleri bir mekân olsun.” ifadelerini kullandı.

Açılış konuşmalarının ardından Vali Yavuz Selim Köşger ve beraberindekiler, Torbalı Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Dr. Fuat Mehmet Park Polikliniklerinde incelemelerde bulundu.

Bu haber 368 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki: Mikrofonu atıp giderim
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki:...
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi Bornova'ya gösterecek olan bizleriz’’
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()