'Toplu taşımada konuşulmasın' önerisi

Fransa'da maske takılsa da salgının yayılmaması için toplu taşımada konuşulmaması önerisi gündeme geldi

23 Ocak 2021 - 09:37

Fransa'da Ulusal Tıp Akademisi, Covid-19'un yayılmasını önlemek için maske kullanılsa da toplu taşıma araçlarında konuşulmaması önerisinde bulundu.

Sputnik'in haberine göre, Ulusal Tıp Akademisi'nden yapılan açıklamada, toplu taşıma araçlarında Covid-19 tedbirlerine uymanın önemli ancak sosyal mesafeye dikkat etmenin zor olduğuna dikkat çekildi.

Açıklamada, toplu taşıma araçlarında virüsün yayılmasını önlemek için maske kullanılsa da konuşulmaması ve telefon görüşmesi yapılmaması önerildi.

Bu haber 482 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Doç. Dr. Zeynep Altın: 'TTB'yi belli bir alanda sıkıştırmaya çalışan bir anlayış var'
Doç. Dr. Zeynep Altın: 'TTB'yi belli bir alanda sıkıştırmaya...
Efes Selçuk Tarım Politikaları Çalıştayına Ev Sahipliği Yapacak
Efes Selçuk Tarım Politikaları Çalıştayına Ev Sahipliği...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()