TKP 100 yaşına girdi

Türkiye Komünist Partisi (TKP) 100. yaşına 500 buluşma ve yüzlerce yeni üyeyle girdi

11 Eylül 2020 - 23:00

Türkiye Komünist Partisi, 100. yaşına 500 noktada yaptığı buluşmalarla girdi.

İstanbul Valiliği'nin 100. yıl dolayısıyla yapılacak mitingi yasaklaması sonrası 500 noktada gerçekleştirilen 100. yıl buluşmalarında çok sayıda kişi TKP Gönüllüsü oldu.

Ülkenin birçok yerinde gerçekleştirilen 100. yıl buluşmalarında okunan ortak metinde, "Türkiye Komünist Partisi bugün 100 yaşında. 1920’den bu yana sürmekte olan eşitlik ve özgürlük mücadelesinin bugünkü neferleri olarak biz Türkiye Komünist Partisi üyeleri sevgili ülkemizi aydınlığa çıkartmak konusundaki kararlılığımızı bir kez daha vurgulamak istiyoruz" denilirken, "Biz TKP’liyiz, yüz yaşındayız. Ülkesi için kaygı duyan herkesi eşitlik ve özgürlük mücadelesine katılmaya çağırıyoruz" çağrısı yapıldı.

 

Kaynak: Sol
Bu haber 1593 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP İzmir Milletvekili Kılıç’tan Tugay’a destek!
CHP İzmir Milletvekili Kılıç’tan Tugay’a destek!
Karşıyakalı çocuklar 2. El Pazarı’nda bir araya geldi
Karşıyakalı çocuklar 2. El Pazarı’nda bir araya geldi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()