Tiyatro ve konser yasağına devam, sinemada yüzde 50 dönemi

İktidarın 'normalleşme' genelgesinde tiyatro ve konserlere yönelik yasak sürerken, sinemaya ise yüzde 50 kapasiteyle çalışma izni çıktı.

01 Haziran 2021 - 11:30

AKP iktidarının 1 Haziran itibariyle uygulamaya koyduğu "normalleşme" genelgesinde tiyatro ve konserlere yine izin çıkmadı.

Sanatçıların yaşadığı büyük zorluklara karşın salgının başından bu yana tek bir adım atmayan iktidarın dünkü kararı sonrası sosyal medyada çok sayıda tepki mesajı paylaşıldı.

Öte yandan genelgeyle birlikte "Sinema salonlarında %50 kapasite (bir koltuk dolu bir koltuk boş) sınırına uyulması kaydıyla 1 Haziran 2021 tarihinden itibaren (Pazar günleri hariç) 07.00-21.00 saatleri arasında faaliyet" izni verildi.

Bu haber 449 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kati Piri'nin 'Kavala-Demirtaş yaptırımı' önergesi kabul edildi, Fidan Hollanda'ya gidiyor
Kati Piri'nin 'Kavala-Demirtaş yaptırımı' önergesi kabul edildi,...
Bolululardan Tanju Özcan’a tepki: ‘Gölcük’ü Uzungöl’e çevirmeyin’
Bolululardan Tanju Özcan’a tepki: ‘Gölcük’ü Uzungöl’e...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()