Tiyatro Sanatçısı Metin Güler'e Anlamlı Ödül

İzmir’in Selçuk ilçesinde geçtiğimiz hafta ilki gerçekleştirilen Efes Tiyatro Festivali’nde çeyrek asırlık tiyatro sanatçısı Metin Güler’e Emek Ödülü verildi. Metin Güler, bu ödülün kendisi için aynı zamanda 25. sanat yılı ödülü anlamına geldiğini söyledi.

17 Ekim 2018 - 14:56

Kıyı Ege ve Ege Tiyatrolar Birliği (KETİB)Başkanı da olan ve halen sanat çalışmalarını Menemen Belediye Tiyatrosu’nda Sanat Yönetmeni olarak yürüten Metin Güler, tiyatro serüvenine 1993 yılında bir halkevinde başladığını, bu yolda çeyrek asırı geride bıraktığını söyledi.

SANATA DAİR UMUDUMUZ ARTTI

Efes’te düzenlenen Tiyatro Festivali’nde kendisine Emek Ödülü verilmesinin kendisi için 25. yıl ödülü anlamına geldiğini belirten Güler, “Selçuk Belediyesi’nin bu yıl ilkini düzenlediği Efes Tiyatro Festivali’nde Emek Ödülü’ne layık görüldüm. Tiyatroda 25’inci yılım olduğu için aynı zamanda bu ödül benim için hem emek hem de 25’inci yıl ödülü oldu. Uzun yıllardır yapılan festivallere verdiğim büyük emekler neticesinde verilen bu ödül benim için çok değerli. Paha biçilemez bir değere sahip olan Efes tarihi içinde bu ödülü almam bu ödülü daha da ayrıcalıklı kılıyor. Bu festivalle birlikte bir kez daha sanata ve sanatçıya dair umudumuzun olduğunu ve umudu her zaman canlı tutarak başımızın üstünde taşımamız gerektiğini fark ettim” dedi.

Bu haber 3901 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
MetroPOLL yaptığı 22 anketin ortalamasını paylaştı: Cumhurbaşkanlığı seçiminde Yavaş ve İmamoğlu'nun kazanma ihtimali çok yüksekti
MetroPOLL yaptığı 22 anketin ortalamasını paylaştı:...
Yeşilçam’ın çehresi değişecek
Yeşilçam’ın çehresi değişecek

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()