TİYATRO İLE UYANIN!

İzmir Urla’da düzenlenen 4. Tiyatro Kampı için Kıyı Ege ve Ege Tiyatrolar Birliği Başkanı ve Kamp Koordinatörü Metin Güler, “Tiyatro ile uyanmak için kampa giriyoruz” diye konuştu.

08 Ağustos 2019 - 13:35

Tiyatro sanatına yaptığı sanatsal çalışmalarla ve dayanışma örnekleriyle tiyatro sanatının bileşenlerinden biri haline gelen Kıyı Ege ve Ege Tiyatrolar Birliği, 20-24 Ağustos 2019 tarihlerinde İzmir Urla’da 4’üncü kez Tiyatro Kampı düzenliyor. Yurdun dört bir yanından tiyatro ekiplerinin, tiyatro sanatçılarının ve tiyatro emekçilerinin katılacağı kampta, beş gün boyunca tiyatro atölyeleri, söyleşileri, oyunları, müzik ve şiir yer alacak. 20 atölye, 5 oyun, konser, söyleşi ve ayrıca  şiir, müzik ve performans içerikli 12 değişik etkinliğin yer alacağı kamp yaklaşık 300 kişilik bir katılımla gerçekleşecek. Tiyatro eğitim ve sanatsal üretim kampına çok sayıda akademisyen ve usta tiyatro sanatçısı da katılacak. Etkinliklerin tamamının ücretsiz olacağı kampta, akşam oyunları ise kamp alanına kurulacak sahnede oynanacak.

 

EGE’NİN AYDINLIĞI

    Kıyı Ege ve Ege Tiyatrolar Birliği Başkanı ve Kamp Koordinatörü Metin Güler kampla ilgili: “Yeni sezon öncesinde paylaşmak, üretmek ve yenilenmek için; bu sene yeniden kampa giriyoruz. Tiyatro ile uyanmak için kampa giriyoruz. Yeni sezonun eksikliklerini ve heyecanını dostluklarımızın içtenliği ile değerlendirmek için; kampa giriyoruz. Kampımızın yeni sezon öncesinde, Ege'nin aydınlığını bütün ülkeye yayması umudunu taşıyoruz. Tiyatro ile kalın” dedi.

Bu haber 1322 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki: Mikrofonu atıp giderim
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki:...
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi Bornova'ya gösterecek olan bizleriz’’
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()