Tire'de Bütün Oklar Özen'i Gösteriyor

Yerel seçim hazırlıklarının hızlı bir şekilde sürdüğü Tire'de aday adaylarının çalışmalarını ve profillerini değerlendiren Tireliler, mevcut belediye yönetiminin uyguladığı politikalara muhalif tutumuyla bilinen CHP Tire Belediye Başkan Aday Adayı Yücel Özen in aday gösterilmesi halinde toplumun her kesiminden ve tüm siyasi partilerin tabanlarından destek alarak seçimleri kazanacağı konusunda görüş birliğine varmış durumda.

30 Kasım 2018 - 15:35

Tire'de farklı siyasi partilerden belediye başkan aday adaylığını açıklayan ve ilçedeki siyasi kulislerde adı aday gösterilebilecegi yönünde konuşulan isimlerin tümü üzerinde yoğun tartışmalar yaşanırken Yücel Özenin ismi üzerinde yapılan olumlu değerlendirmeler, Tire siyasetinin yol gösterici bir ağabey kazandığını ortaya koyuyor.

Tire'de farklı siyasi görüşlere sahip seçmenlerin büyük bir bölümünün ya birinci ya da ikinci tercihi konumunda görünen Yücel Özen hakkında yapılan değerlendirmelerde Yücel Özen isminin Tire CHP tabanını birleştirebilecek tek aday olduğu yönünde görüş bildirilirken , Yücel Özenin 2 dönem il genel meclisi üyeliği. Yapmış bir siyasetçi olarak Tire koylerinden de büyük bir destek alacağı ifade ediliyor. Öte yandan  kendi partisinin aday adayları üzerinde tatmin edici bir mutabakata varamayan ak parti, MHP ve iyi partili seçmenlerin de Yücel Özen ismini güçlü bir seçenek olarak değerlendirmesi , mevcut yonetimin uygulamalarından  kurtulmak isteyen Tirelilerin , önümüzdeki yerel seçimlerde oylarını partiye değil ,adaya vereceğini ortaya koyuyor.

Bu haber 1853 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • ERDOĞAN KANAL
    5 yıl önce
    Bende yazının tamamına katılıyorum. Aynı fikirdeyim. CHP tirede adaylar içinde tek birleştirici YÜCEL ÖZEN dir.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Cumhuriyet Meydanı çocukların gösterileriyle renklendi
Cumhuriyet Meydanı çocukların gösterileriyle renklendi
Başkan Tugay CHP'nin 23 Nisan törenine katıldı
Başkan Tugay CHP'nin 23 Nisan törenine katıldı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()