Tepecik’te Abdül Batur’a Muhteşem Karşılama

Cumhuriyet Halk Partisi Konak İlçe Belediye Başkan Adayı Abdül Batur, CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu,Cumhuriyet Halk Partisi Konak İlçe Başkanı Osman Çağrı Gruşçu ve Roman Dernek Başkanlarından oluşan bir heyet ile birlikte Tepecik mahallesinde yaşayan Roman vatandaşları ziyaret etti.

06 Şubat 2019 - 15:12

Yaşadıkları sorunları yerinde inceleyen heyet, Roman vatandaşlarımızla birebir sohbet ederek, sorunlarının çözümü için neler yapılabileceği konusunda görüş alışverişinde bulundular. 

Cumhuriyet Halk Partisi Konak Belediye Başkanı adayı Abdül Batur’ü samimi ve sıcak bir şekilde karşılayan Tepecik Mahallesi halkı yoğun coşku ve tezahüratlarda bulundu. Mahalle ziyaretinde önemli açıklamalarda bulunan Batur, insana ve toplum dokunan bir belediyecilik hizmeti sunacağının sözünü verdi. Kimseyi ayrıştırmadan, ötekileştirmeden herkesi kucaklayacağını ifade eden Batur, “Konak özel bir ilçe ve bu ilçemizin özel mahallelerinden birisi de Tepecik’tir. Tepecik, yaşayan bir mahalle kültürünün temsil edildiği bir yerdir.  O nedenle Tepecik’te mahalle kültürü devam ederken sorunlar yaşanmayacak, güzelliklere ve mutluluklara örnek olmaya devam edecektir.” dedi. Konak Belediyesi olarak Tepecik için bugüne kadar yapılmış birçok değerli ve başarılı çalışmalar da olduğunu belirten Batur, 31 Mart sonrasında da Tepecik Mahallesi’ndeki çalışmaları devam ettireceğini, Tepecik Mahallesi’ni her bir vatandaşımız için daha yaşanılır bir yer haline getireceğini söyledi.

Görüşmelerinin ardından Batur ve beraberindeki heyet, çalışmalarını devam ettirmek üzere Tepecik Mahallesi’nden ayrıldı.

Bu haber 1095 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!
Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()