Teniste finale kalan çiftler şaşırtmadı

TEB BNP Paribas Tennis Championship Istanbul’da çiftlerde finalde karşılaşacak isimler, bugün oynanan maçlar sonucunda belli oldu. 1 ve 2 numaralı seri başı çiftler, fire vermeden finale yükseldi. Finalde Guarachi/Krawczyk çifti, Perez/Sanders ikilisiyle karşılaşacak.

12 Eylül 2020 - 19:21

Perez/Sanders ikilisi ilk kez birlikte finalde

 

Turnuvanın iki numaralı seri başı ikilisi Ellen Perez ve Storm Sanders, Anna Karolina Schmiedlova/Katarina Zavatska çiftini 7-5 ve 6-3’lük biten iki set sonucunda mağlup etti. Perez ve Sanders, 1 saat 30 dakika süren maç sonucunda İstanbul’da finale yükselen ilk takım oldu.

 

Perez/Sanders çifti, maçta 4 çift hata yapmasına rağmen ilk servis oyunundan %66’yla puan çıkardı ve galibiyete uzandı. İlk servisinden %42, ikinci servisinden ise %48’le puan çıkartan Anna Karolina Schmiedlova/Katarina Zavatska ikilisinin bu etkisiz performansı sonucunda İstanbul macerası sona erdi. İlk turu bay geçen Perez/Sanders ikilisi; çeyrek finalde Broady/Routliffe çiftini 6-2’lik iki set sonucunda mağlup etmişti. Avustralyalı çift, İstanbul’da finale set dahi kaybetmeden yükselmeyi başardı. Ellen Perez, daha önceki partneri Gavrilova’yla beraber 2019 yılında Strasbourg’da şampiyonluk elde etmişti. Storm Sanders ise 2017 yılında partneri Adamczak’la beraber Nottingham’da şampiyonluk kupasını kaldırmıştı.

2020 sezonunda birlikte beş turnuvaya katılan ikili, ilk kez final oynama heyecanını İstanbul’da yaşayacak. 

 

 

Guarachi/Krawczyk çifti ikinci şampiyonluğunu istiyor

 

Çiftlerde günün bir diğer yarı final karşılaşmasında, 1 numaralı seri başı Alexa Guarachi/Desirae Krawczyk çifti, 3 numaralı seri başı Kaitlyn Christian/Guiliana Olmos ikilisini 6-3 ve 7-5’lik iki set sonucunda 1 saat 17 dakika süren maçta rahat bir şekilde mağlup etti. 

 

Korttan mağlubiyetle ayrılan Christian/Olmos ikilisi, ilk servisini %85.5’le oyuna sokabilmesine rağmen bu servislerden %57.4’le puan çıkarttı. İkinci servisinde ise %12.5’le puan çıkartabilen ikili maç içerisinde 4 kez servisini kırdırdı ve bu rakamlar mağlubiyette önemli bir rol oynadı.

Guarachi ve Krawczyk; çeyrek finalde Lehcemia/Neel çiftini 6-4’lük iki set sonunda mağlup ederek yarı finale yükselmişti.

Guarachi/Krawczyk ikilisi, 2018’de Gstaad’da birlikte şampiyonluk yaşamışlardı. Bu ikili, Gstaad’dan bu yana ilk kez bir WTA turnuvasında finale yükselmiş oldu.

Alexa Guarachi, daha önce çiftler kariyerinde Gstaad’daki şampiyonluk dışında beş kez final oynamıştı. Krawczyk ise daha önce, bugün sahada rakibi olan Guiliana Olmos’la birlikte 2019’da Nottingham, 2020’de de Acapulco’da şampiyonluk kupasını kaldırmıştı.

Bu haber 2631 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
 Sakız ağacı fidanları toprakla buluştu
Sakız ağacı fidanları toprakla buluştu

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()