Tenis Kulübü’nde Turnuva Heyecanı

KTK’da 55+ Çift Erkekler’de Nefes Kesen Mücadele

19 Kasım 2017 - 10:21

Kültürpark Tenis Kulübü (KTK) bünyesinde organize edilen ve nefes kesen mücadelelere sahne olan kulüp içi 55+ Çift Erkekler Tenis Turnuvası’nda şampiyonlar belli oldu. Ümit Aksoy-Henry Hulli ikilisinin kazandığı turnuva sonunda sporculara birer kupa verildi.

KTK merkez kortunda yapılan final müsabakasında rakibi Osman Savran-Özen Öter ikilisini 6-4 ve 6-1’lik setlerle 2-0 yenen Ümit Aksoy-Henry Hulli ikilisi turnuvanın şampiyonu oldu.

KTK Yönetim Kurulu Başkanı Server Uyaroğlu, kulüp içi turnuvaların sporcuların gelişimi için çok önemli olduğunu ifade ederek “Kulübümüz sporcularının birbirleriyle yarışması ve turnuva deneyimi kazanması açısından bu organizasyonlarımız son derece önemli. 55+ Çift Erkekler Tenis Turnuvası da bu amaçla son derece değerli bir turnuvamız. Bu organizasyon boyunca son derece iyi performans gösteren Ümit Aksoy-Henry Hulli ikilisini şampiyonluklarından dolayı kutluyor, finale kadar başarılı sonuçlarla gelen ve turnuva ikincisi olan Osman Savran-Özen Özer ikilisini de mücadelelerinden dolayı tebrik ediyorum” diye konuştu.

Müsabaka sonunda birbirlerini kutlayan finalist tenisçiler, hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

2017/11/9142339.jpg
Bu haber 1482 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
Çamdibi Kapalı Pazar Yeri’nde büyük dönüşüm başlayacak
Çamdibi Kapalı Pazar Yeri’nde büyük dönüşüm başlayacak

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()