Teknoloji Çağının Çocukları İçin Ebeveynlere Bir Rehber

Tara Kitap’tan çıkan ve 4. baskısını yapan ‘Neyi nasıl söylemeli?’ kitabı, modern dünyada ebeveynlerin başucu kitaplarından biri olmaya aday. Amerikalı çocuk gelişimi ve davranış uzmanı Betsy Brown Braun’un kaleme aldığı kitap, teknoloji çağında çocuk yetiştirmenin şifrelerini vermek konusunda iddialı…

12 Mart 2019 - 08:30

Aslında hayatımızı kolaylaştırması gereken teknolojinin, işleri bir o kadar da karmaşık hale getirdiği günümüzde; en önemli konulardan biri doğru çocuk yetiştirmek. İnsanlığın yüzlerce yıldır doğru yapmaya çalıştığı bu iş, modern dünyanın beraberinde getirdiği karmaşa ve bilgi kirliliğinde, artık neredeyse imkansızbir misyona dönüşmüş durumda. Amerikalı çocuk gelişimi ve davranış uzmanı Betsy Brown Braun’unTara Kitap’tan çıkan ve 4. baskısını yapan kitabı, bu konuda ebeveynlere ışık tutuyor. Aynı zamandatüm dünyada çok satan ‘çocuk eğitimi’ kitaplarının yazarı Braun’un, meslek hayatıboyunca kendisine danışan ebeveynlerin ısrarlı taleplerinden yola çıkarak yazdığı ‘Neyi Nasıl Söylemeli?’; ilişkileri yönetmenin giderek zorlaştığı günümüzde, çocuklarımızla nasıl daha düzgün iletişim kuracağımızın şifrelerini veriyor. Ebeveynler ayrıca çocukların vıdı vıdıları ve öfke krizleri karşılığında paniğe kapılmamanın ve ‘zor’ durumlarla baş edebilmenin ipuçlarını da ‘Neyi Nasıl Söylemeli?’ kitabında bulabiliyor.

Tüm soruların yanıtları bu kitapta

Ebeveynlik yolculuğunuzda başucu kitabınız olacak ‘Neyi Nasıl Söylemeli?’nin başlıklarından bazıları ise; Çocuklarla İletişimin 4 Yolu, Kardeşler Arası Rekabet ve Kavgalar, Yemek Seçen Çocuklar ve Abur Cubur Alışkanlığı, Burun Karıştırma, Geğirme ve Osuruklarla Başa Çıkmak, İlk Cinsel Bilgiler, Ciddi Hastalıklar Hakkında Konuşmak, Ölümü Öğrenmek, Boşanmayı Anlatmak, Doğal Afetler, Terörizm ve Savaş Hakkındaki Sorulara Yanıt Vermek.

Yazdığı yazılar ve kitaplarıyla, daha önce pek çok kez New York Times, The Wall Street Journal, USA Todaygibi yayınlarda yer bulan, sayısız radyo  ve TV programına  katılan Braun; şu anda eğitim konferanslarında, okullarda ve işyerlerinde uzmanlığıyla ilgili konuşmalar yapıyor vePalisadian-Post için ebeveynlikle ilgili köşe yazıyor.

 

Neyi Nasıl Söylemeli?

Aklı Karışmış Ebeveynlere Pratik Öneriler

Betys Brown Braun

 

Editör:Setenay Nil Doğan

Kapak ve Sayfa Tasarım: fatfish kreatif 

4. Baskı Yayın Tarihi: Şubat 2019

Fiyat: 16 TL

İletişim 0 212 347 83 70www.tarakitap.com

Bu haber 1034 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Efes Selçuk Tarım Politikaları Çalıştayına Ev Sahipliği Yapacak
Efes Selçuk Tarım Politikaları Çalıştayına Ev Sahipliği...
Gaziemir’de 23 Nisan coşkuyla kutlandı
Gaziemir’de 23 Nisan coşkuyla kutlandı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()