Taylor Swift'ten cinsiyetçi soruya tepki: "Bu soruyu erkeklere sormuyorsunuz"

Taylor Swift, kendisine sorulan “Yaşınız 30 olmak üzere. Anne olmayı düşünüyor musunuz?” sorusunu cinsiyetçi bularak cevaplamadı. Swift, “Erkeklere, 30 yaşına bastıklarında bu sorunun sorulduğunu düşünmüyorum" dedi.

29 Mayıs 2019 - 16:06 - Güncelleme: 29 Mayıs 2019 - 16:12

Alman haber ajansı dpa’ya röportaj veren Taylor Swift, kendisine sorulan “Yaşınız 30 olmak üzere. Anne olmayı düşünüyor musunuz?” sorusunu cinsiyetçi bularak cevaplamadı. Swift, “Erkeklere, 30 yaşına bastıklarında bu sorunun sorulduğunu düşünmüyorum. Dolayısıyla buna cevap vermeyeceğim” dedi.

Daha sonra 30 yaşına girecek olmasına dair düşüncelerini paylaşan Swift,“İnsanların 30’lu yaşlarda, 20’lerde olduğu kadar stres ve kaygı yaşamıyorsun dediğini duyuyorum. 20’li yaşlarımızda deneyim kazanır, bir şeyleri dener, yanılır, hata yaparız. Ben 30’larımda da deneyip yanılmayı planlıyorum. Ama 30’lu yaşlarımdan beklentim, kim olduğumuzu daha iyi hissetmemiz. Ne kadar yaklaşırsam o kadar fazla hissederim” dedi.

Taylor Swift, daha önce de Elle dergisi için “30’uma girmeden öğrendiğim 30 şey” başlıklı bir yazı yazarak cinsiyetçilikle ilgili rahatsızlığını dile getirmişti.

Bu haber 1821 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Çamdibi Kapalı Pazar Yeri’nde büyük dönüşüm başlayacak
Çamdibi Kapalı Pazar Yeri’nde büyük dönüşüm başlayacak
Başkan Tugay’a dünyadan tebrik mesajı yağdı
Başkan Tugay’a dünyadan tebrik mesajı yağdı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()