TATİL EĞLENCESİ İZMİR PARK’TA!

Yaz tatilinin yavaş yavaş sonlarına yaklaştığımız şu günlerde İzmir Park Çocuk Kulübü üyeleri Ağustos ayında da birbirinden renkli atölye çalışmalarında buluşmaya devam edecek.

02 Ağustos 2019 - 10:32

İzmir Park’ta her Cumartesi günü 14.00-18.00 saatleri arasında gerçekleşen Çocuk Kulübü etkinliklerinde çocuklar kendi becerilerini keşfetme ve geliştirme imkanı bulurken aynı zamanda eğlenceli saatler geçiriyor. 3 Ağustos’ta “Orman Cini Sünger Kukla Yapım Atölyesi”nde bir araya gelecek olan minikler, 10 Ağustos’ta “Deniz Uçağı Maket Atölyesi”nde hayal güçlerini el becerileri ile birleştirecek. 17 Ağustos’ta sevdikleri için renkli bir fotoğraf çerçevesi yapacak olan çocuklar, 24 Ağustos’ta gerçekleşecek Sirk Fili Yapım Atölyesi’nde kendi oyuncaklarını tasarlama şansı yakalayacak. İzmir Park Çocuk Kulübü’nün Ağustos ayı programı 31 Ağustos’ta “Zafer Albümü Yapım Atölyesi” ile sona erecek.

     Tüm etkinliklerin ücretsiz olarak gerçekleştiği İzmir Park’ta atölye çalışmalarına katılabilmek için alışveriş merkezi danışma biriminden etkinlik günü kayıt yaptırılması gerekiyor.

Bu haber 1330 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP İzmir Milletvekili Kılıç’tan Tugay’a destek!
CHP İzmir Milletvekili Kılıç’tan Tugay’a destek!
Karşıyakalı çocuklar 2. El Pazarı’nda bir araya geldi
Karşıyakalı çocuklar 2. El Pazarı’nda bir araya geldi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()