Tarkan, dünya tarihinde rekora geçti

İzmir’in Yunan işgalinden kurtuluşunun 100’üncü yılında sahne alan Tarkan, dünya tarihinde rekora geçti. Tarkan konseri, en kalabalık ücretsiz konserler listesinde yer aldı.

10 Eylül 2022 - 12:53

İzmir'in düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yılı bugün başta İzmir olmak üzere tüm Türkiye'de coşkuyla kutlandı. Yüzbinler Kordon’da Tarkan konserini saatlerce bekledi. Bekleyenler arasında CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu da vardı.

Megastar Tarkan uzun bir bekleyişin ardından sahneye büyük bir coşkuyla çıktı. Megastar, konserine "Yolla" şarkısıyla başladı.

Tarkan konserini çok tartışılan "Geççek" şarkısıyla bitirdi: "Gitçek, gitçek geldiği gibi gitçek Her şeyin sonu var, bu çile de bitçek Oh, oh zilleri takıp oynıycaz o zaman O çiçekten günler çok yakın inan"

DÜNYADA İLK BEŞE GİRDİ

Tarkan’ın Gündoğdu Meydanı’nda gerçekleşen konsere yaklaşık 2 milyon kişi katıldı.

Bu sayıyla birlikte megastarın İzmir konseri, dünya tarihindeki en kalabalık ücretsiz konserlerinde ilk beşe yerleşmiş oldu.

Resim

Bu haber 342 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Basın Apartmanı'nda 25 metre derinliğe inildi
Basın Apartmanı'nda 25 metre derinliğe inildi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()