Taksi şoförüyle tartışma yaşayan oyuncunun burnu kırıldı

Taksi şoförüyle tartışma yaşayan oyuncu Yufkacıgil'in burnu kırıldı.

12 Haziran 2022 - 14:15

Oyuncu Hakan Yufkacıgil, kısa mesafe yolculuk yapmak istediği gerekçesiyle taksiye alınmadı. Taksi şoförüyle aralarında yaşanan kavgada aldığı darbelerden dolayı burnu kırılan, el bileği ve parmaklarında çatlaklar oluşan oyuncu, şoförden şikayetçi oldu.

Sabah'tan Dilek Yaman Demir'in haberine göre, Hakan Yufkacıgil, 21 Ocak günü gece 03.00 sıralarında Beşiktaş Ihlamurdere Caddesi üzerinde taksiye binmek istedi. Ticari taksiyi durduran oyuncu, taksiye bindikten sonra Akatlar durağına gitmek istedi. İddiaya göre, taksi şoförü kısa mesafe olduğu için Yufkacıgil'i araçtan indirmek istedi. Yufkacıgil ise "Araçtan inerim ancak seni polise şikayet edeceğim" diyerek şoföre tepki gösterdi.

Taksiden indikten sonra ticari taksinin plakasının fotoğrafını çekmek için telefonunu çıkaran oyuncu, bu sırada tekrardan taksi şoförü ile tartışmaya başladı. Taksiden inerek Yufkacıgil'in yanına giden şoför ile oyuncu arasındaki tartışma bir süre sonra arbedeye dönüştü.

Yaşanan arbedede burnunda kırık, el bileğinde ve parmaklarında çatlaklar oluşan Yufkacıgil, hastaneye kaldırıldı. Yufkacıgil kendisini darp eden taksi şoföründen şikayetçi olurken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu haber 2023 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Doç. Dr. Zeynep Altın: 'TTB'yi belli bir alanda sıkıştırmaya çalışan bir anlayış var'
Doç. Dr. Zeynep Altın: 'TTB'yi belli bir alanda sıkıştırmaya...
Efes Selçuk Tarım Politikaları Çalıştayına Ev Sahipliği Yapacak
Efes Selçuk Tarım Politikaları Çalıştayına Ev Sahipliği...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()