Sürdürebilir iletişim başarı getirdi

İş dünyasının fuar hasretini sona erdiren MODEKO 32. Uluslararası İzmir Mobilya Fuarı mobilya sektörünün motivasyon kaynağı oldu. Gerek katılımcı gerekse ziyaretçi açısından dünyanın önemli mobilya fuarlarından olan MODEKO, başarılı iş bağlantılarıyla profesyonelleri bir kez daha mutlu etti. İzmir’e adeta akın eden yabancı alım heyetleri kalite, tarz ve hesaplı fiyatları bulmaları nedeniyle MODEKO’yu tercih ettiklerini dile getirdi.

07 Nisan 2021 - 10:19

MODEKO 32. Uluslararası İzmir Mobilya Fuarı’na ilk gelen yabancı alım heyetleri komşu ülkelerden oldu. Balkan ülkelerinden Sırbistan, Kosova, Bosna Hersek ve Arnavutluk ağırlığını fuar alanında hissettirdi. Lübnan, Katar, Umman, Irak, Suriye, Dubai, Filistin, Libya ve Sudan başta olmak üzere Ortadoğu ülkelerinin mobilya ithalatçıları Fuar İzmir’deki iş görüşmelerine başladı.  Rusya ve Türk Cumhuriyetleri dahil bir çok ülkeden katılımın fuar organizatörü tarafından titizlikle yapıldığına dikkat çekildi.

SÜRDÜRÜLEBİLİR İLETİŞİM BAŞARI GETİRDİ

MODEKO’nun 32 yıldır düzenlendiğini vurgulayan Efor Fuarcılık Genel Müdürü Nuray Eyigele İşleyen yılların çalışmasıyla ellerinde oluşan datanın başarılarındaki en önemli dayanak noktası olduğunu söyledi. İşleyen, “32 yıldır aralıksız olarak MODEKO’yu düzenliyoruz. Tüm krizlere rağmen katılımcılarımız ve ziyaretçilerimiz MODEKO sayesinde üretimlerine, satışlarına ve hayatlarına yön verdiler. Bunlar kolay unutulacak şeyler değil. Yılların deneyimi ile elimizde önemli bir data oluştu. Pandeminin en ağır olduğu dönemlerde dahi bilgi yönetim sistemimizle paydaşlarımız ile sürekli iletişim halinde olduk. Fuar tarihlerimiz, ülkeye giriş, ulaşım ve konaklama şartları hakkında sürekli katılımcılarımız ve  muhtemel ziyaretçilerimizi bilgilendirdik. Sürekli ve doğru iletişim başarıyı getirdi.  Katılımcı ve ziyaretçilerimiz yeni iş bağlantıları kuruyorlar.Bu hepimiz için sevindirici”dedi.

TÜRKİYE İLE İŞ YAPMAYI SEVİYORUZ

MODEKO’yu tercih eden heyetin başındaki Kosova İşadamları Dernek Başkanı Nuri Mazrek, “Mobilya alımımızda Kaliteli ürün tercih ediyoruz. Hızlı bir ulaşım tercihlerimizin yine başında. Türkiye ile iş yapmayı seviyoruz. MODEKO katılımcılarının ürün yelpazesi bize uygun. Salgın döneminde de hayat devam ediyor. Etmeli de. MODEKO’nun konuk severliğine teşekkür ediyoruz. İş bağlantıları yapan arkadaşlarımız oldu. Görüşmelerimiz son kapanma anına kadar sürecek”şeklinde konuştu.

HAYAT DEVAM EDİYOR

Ortadoğulu heyetlerle birlikte ziyaretlerini gerçekleştiren İşadamı Samer Ramadan, “Biz daha önceden farklı ülkelerdeki fuarları da ziyaret ettik. MODEKO o fuarlardan çok farklı. Bizim tarzımıza uygun ürünleri burada bulabiliyoruz. Fiyatları uygun. Mal ulaşımında sorun yaşamıyoruz. Salgına rağmen Türkiye’nin üçüncü büyük ili İzmir’e gelmemize değecek ticari bağlantılar gerçekleştirdik. Ticari bağlarımız artarak devam edecek. Pandemide bu organizasyonu gerçekleştiren herkese teşekkür ediyoruz”dedi.

MODEKO MARKA BİR FUAR

Türkiye’ye komşu ülkeler ve Afrika ülkelerinin fuar ziyaretlerine önemli katkı sağlayan dış ticaret uzmanı Hıdır Kaya, “Bizim organizasyonumuz ile MODEKO’ya gelenler fuarımızın kalitesini zaten biliyor. 32. kez düzenleniyor olması başlı başına bir başarı. İzmir ve Egeli mobilya üreticilerle iş yapmanın kolaylıklarını bildikleri için geldiler. Pandemiye rağmen geldiler. Gelmekten büyük mutluluk duyuyorlar. Efor Fuarcılık ve Güvenli Alan Belgesi aldığı için İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e teşekkür ediyorum”şeklinde konuştu.

Pandemi döneminde sıkı tedbirler altında Fuar düzenledikleri için Efor Fuarcılık Genel Müdürü Nuray Eyigele İşleyen ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e yabancı alım heyetleri plaketler takdim etti. Fuar İzmir’deki MODEKO 32. Uluslararası İzmir Mobilya Fuarı her gün 10.00-19.00 saatleri arasında ziyaret edilebiliyor.

Bu haber 653 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki: Mikrofonu atıp giderim
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki:...
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi Bornova'ya gösterecek olan bizleriz’’
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()