SÜPER KAHRAMANLARDAN MİNİKLERE HAYVAN SEVGİSİ

Genç Kızılay Gönüllüleri Dünya Süper Kahraman Gününde Çocuklara Hayvan Sevgisi Aşıladı.

29 Nisan 2021 - 10:54

Ege Üniversitesi Genç Kızılay Topluluğu gönüllüleri 28 Nisan Dünya Süper Kahraman Günü’nde Bornova Küçük Dostum Anaokulu'nu ziyaret etti. Süper kahraman kostümleri giyerek çocuklarla zaman geçiren ve onlarla beraber hayvanlara mama dağıtan gönüllüler,  çocuklara hayvan sevgisini aşılamaya çalıştı.

"Bugünün küçüğü, yarının büyüğüdür."

Genç Kızılay Ege Üniversitesi Topluluk Başkanı Furkan Aydın: “Hayvan sevgisi küçük yaşta öğrenilmesi gereken bir bilinçtir. Bu amaç ile anaokulu çağındaki dostlarımızla bir araya gelerek onlarla beraber hayvanlara mama dağıtımı yaptık. Bunu yaparken 28 Nisan Dünya Süper Kahraman Günü kapsamında kostümlerimizi giyerek; onların yüzünde daha fazla tebessüm oluşturmak istedik. Onların bizler için yaptığı Kızılay temalı resimler ve şarkı sürpizleri ile birlikte çok güzel zamanlar geçirdik. Şimdiden Kızılay sevgisine sahip olduklarını bilmek bizleri çok mutlu etti. Umarız bütün çocuklarımızda hayvan sevgisi oluşur bu sayede daha güzel yarınlara ulaşabiliriz.” dedi.

Bu haber 510 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
Çamdibi Kapalı Pazar Yeri’nde büyük dönüşüm başlayacak
Çamdibi Kapalı Pazar Yeri’nde büyük dönüşüm başlayacak

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()