Sun Tekstil İhracat Şampiyonu

Sun Tekstil 2018 yılında gerçekleştirdiği ihracat performansıyla Ege Bölgesi’nde en yüksek hazır giyim ve konfeksiyon ihracatını gerçekleştiren firma oldu.

11 Nisan 2019 - 13:54

Türkiye ekonomisinin en önemli sektörleri arasında yer alana hazır giyim ve konfeksiyon sektörü, 2018 yılında Ege Bölgesi’nde % 7 büyüme ile ihracat gerçekleşti. Sun Tekstil  2018 yılında Ege Bölgesi büyüme oranının üzerinde gerçekleştirdiği ihracat performansı ile sektördeki liderliğini tescillemiş oldu.

Ege İhracatçı Birlikleri tarafından Ege Bölgesi’nde ihracat yapan yaklaşık 7 bin 500 firma arasında bulundukları sektöre göre gerçekleştirdikleri ihracat rakamları değerlendirilerek,sıralama da ilk üçte yer alan firmalara “İhracatın Yıldızları Ödülleri ” verilmektedir. 09 Nisan 2019 akşamı on altıncısı gerçekleştirilen ödül töreninde 56 firma İhracatın Yıldızları Ödülleri’ne kavuştu.

İhracatın Yıldızları Ödül Töreni’nde Sun Tekstil adına ödülü Sun Tekstil Genel Müdürü Sayın Melis Vekiloğlu, TİM Başkanı İsmail Gülle ve EİB Koordinatör Başkanı JakEskinazi tarafından aldı.

Sektördeki örnek uygulamaları ile global pazarda önde gelen organize perakendecilerle stratejik ortaklıklar yapan Sun Tekstil, gelişmiş tasarım ve ürün geliştirme gücü, tedarik yönetim sistemi, esnek ve çok hızlı olarak müşterilere hizmet sağlama yeteneği ile İspanya ve İngiltere’de ki tasarım ofisleriyle ulusal ve uluslararası alanda faaliyetlerini sürdürmektedir.

Bu haber 1466 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!
Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()