Suat Taşer’de yıldızlar geçidi

Kültür ve sanat kenti Karşıyaka, yaz günleri boyunca yıldızların doyumsuz konser ve tiyatro oyunlarına ev sahipliği yapacak. Sevilen sanatçılar, hayranları ve sanatseverlerle Bostanlı Suat Taşer Tiyatrosu’nda buluşacak.

10 Temmuz 2019 - 15:20

Bugün (10 Temmuz) Cem Adrian konseri ile başlayacak etkinlikler, yarın (11 Temmuz) Ahmet Aslan konseri ile devam edecek. Ardından 19 Temmuz’da “Uzayda Şamata” adlı müzikli çocuk oyunu sahnelenecek. 23 Temmuz’da Yeni Türkü sanatseverlerle buluşurken 24 Temmuz’da Hakan Yılmaz’ın sahne aldığı “Yetersiz Bakiye” oyunu sahnelenecek. 30 Temmuz’da sevilen isim Ayhan Sicimoğlu konserini 1 Ağustos’ta usta oyuncu Ferhan Şensoy’un “Ferhangi Şeyler” adlı oyunu izleyecek. 7 Ağustos’ta Ali Poyrazoğlu’nun “Tak Tak Takıntı” adlı oyunu sanatseverlerle buluşurken 8 Ağustos’ta da Zuhal Olcay konseri gerçekleşecek. 21 Ağustos’ta “İki’nin Biri”, 22 Ağustos’ta “Alevli Günler” ve 27 Ağustos’ta da “Ölün Bizi Ayırana Dek” adlı oyunlar sahnelenecek. Tüm konser ve oyunlar için Suat Taşer Tiyatrosu gişesi ve biletix üzerinden bilet almanın mümkün olduğu belirtildi. 

Bu haber 846 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki: Mikrofonu atıp giderim
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki:...
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi Bornova'ya gösterecek olan bizleriz’’
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()