"Su Kirliliğinin Önlenmesi" konusunda iş birliği imzaladılar!

28-30 Kasım 2022 Tarihleri arasında düzenlenen Uluslararası Gediz ve Ege Nehir Havzaları Sempozyumu'nda alınan karar gereğince bugün İzmir Yüksek Teknoloji Üniversitesi, Florida Üniversitesi ve Şener Kilimcigöldelioğlu başkanlığındaki GEMA Vakfı arasında "Su kirliliğinin önlenmesi" konusunda işbirliği anlaşması imzalandı.

01 Aralık 2022 - 18:44


Anlaşma İYTE kampüsünde Florida Üniversitesi'nden Prof.Dr. Eban Z Bean, İYTE den Prof. Dr Gamze Tanoglu ve Gema Vakfı Genel Başkanı Şener Kilimcigöldelioğlu tarafından imzalandı.
Sular kirlendikten sonra gösterilen çabaların hiçbir sonuç vermediği konusunda hemfikir olan taraflar, bu anlaşma ile çiftçilerin eğitimesi konusunda işbirliği yapacaklar.
Başta çiftçiler olmak üzere ilgili tüm bireylerin eğitilerek suyun kirlenmesinin daha başında önlenmesi amaçlanıyor.
Anlaşmaya göre çevre gönüllüleri ve gönüllü emeklilerden oluşan bir eğitim ordusu kurulacak, köylere ulaşılarak çiftçiler eğitilecek. Bu konuda Florida Üniversitesi'nin eğitim programlarından yararlanılacak.
Ayrıca bu proje İzmir Büyükşehir Belediyesi, Kent Konseyi ve diğer üniversitelerin de katılması sağlanacak.

Bu haber 198 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!
Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()