STK turunda Kılıçdaroğlu tepkisi AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli; “Milletimiz gerekli cevabı verdi.”

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli’nin aralıksız sürdürdüğü STK ziyaretleri kapsamında bu haftaki durağı; Ege Bölgesi Kars-Ardahan-Iğdır Dernekleri Federasyonu, İzmir Kaloriferciler ve Saatçiler odaları ile Türkiye Kamu Sen İzmir İl Temsilciliği oldu.

09 Aralık 2022 - 13:59

Türkiye Yüzyılı vizyonunda STK’ların tartışmasız rolüne dikkat çekilen görüşmelerde, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ‘Gazi Meclis’ ifadesini hedef alan söylemleri eleştirildi. Başkan Sürekli; Kamu-Sen İzmir Temsilcisi İrfan Toksoy’un söz alarak tepki gösterdiği konuya ilişkin; “Gazi Meclis’e karşı çıkmak, istiklal mücadelesine, milli iradenin hayat bulduğu tarihe de karşı çıkmaktır. 15 Temmuz gecesi terörün hedef aldığı Meclise saygısızlıktır. Milletimiz, kendisine vekalet edenlerin görev yaptığı Meclise bu hakareti edenlere günlerdir gerekli cevabı vermektedir.” diye konuştu.                      

Cumhurbaşkanımızın açık daveti…

Ege Bölgesi Kars- Ardahan-Iğdır Dernekleri Federasyonu Başkanı Çetin Demir ve Yönetim Kurulu’nu ziyaretinde, Türkiye Yüzyılı açılımında tüm kesimlerin büyük rol oynayacağına dikkat çekerek şöyle konuştu; “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan bu yüzyılın inşası için tüm kesimlere davette bulundu. Türkiye’nin bağımsız bir yol haritasıyla hedeflerine ulaşabilmesinin temeli olarak birbirimize kenetlenmemiz gerektiğini işaret etti. Biz, İzmir’de bu birlikteliği yarattık. Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcilerimizle, sizlerle olan bağımızı her zaman diri tuttuk. Birbirimizin önünü açtık, ülkemiz ve şehrimiz için görüşlerinize her zaman kıymet verdik. 21 yıllık hizmet yolculuğumuzda sizler de vardınız. Çünkü demokrasinin gereği olarak, STK’larımızla devlet arasındaki duvarları kaldırdık. Her zorlu dönemde yan yanaydık. Bu ekonomik geçiş sürecinde de öyle. Çok az kaldı. Yılbaşı itibariyle enflasyonu da adım adım çözeceğiz. Sağlam bir alt yapımız var. Bu süreci; üretim, istihdam, ihracat ve cari fazla temelli büyüme politikamızla pek çok ülkeye göre çok daha rahat atlatıyoruz. İhracatımız, 300 Milyar Dolara dayandı. İstihdamda 31 Milyon sınırını aştık. Bundan sonrasında çok daha güçlü bir dayanışma ile sorunların tümünü çözmüş olacağız.”

Kaybetmiş bir partinin genel başkanı gibi…

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, İzmir Saatçiler Odası Başkanı Abdüsselam Aksungur ve Kaloriferciler Odası Başkanı Kemal Erözer’i ziyaretinin ardından Türkiye Kamu-Sen İzmir Temsilcisi İrfan Toksoy ve şube yöneticileri ile bir araya geldi. Sendika ziyaretinde CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun bütçe görüşmelerindeki konuşması ve ‘Gazi Meclis’ çıkışı gündeme gelerek tepki alırken, Başkan Sürekli de konuya ilişkin şu değerlendirmede bulundu; “Kemal Kılıçdaroğlu’nun bütçe konuşması kaybetmiş bir partinin genel başkanının son çırpınışlarını yansıttı. Milli Kurtuluş Mücadelesinin ete kemiğe bürünmesinde, milli egemenliğin kurumsallaşmasındaki en büyük yapı taşı olan TBMM’yi “Gazi’ olarak tanımaması kabul edilemez. Unutmadık, kendisi 15 Temmuz’u da tiyatro olarak yorumlamıştı. Dolayısıyla da Meclis’in bombalanmasına da inanmadı. Terörün, hainin hedef aldığı, bombaladığı Meclis’e ‘gazi diyememesini bu açıdan anlıyoruz(!) Milletin seçtiği vekillere ettiği kelamlarla milleti tanımamıştır. Darbeye darbe, teröriste terörist diyemeyenlerin geldiği nokta budur! Şaşırıyor muyuz? Hayır! Ancak, gururla şunu gördük ki, milletimiz bu saygısızlığa da gerekli yanıtı verdi, veriyor.”

Bu haber 157 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP İzmir Milletvekili Kılıç’tan Tugay’a destek!
CHP İzmir Milletvekili Kılıç’tan Tugay’a destek!
Başkan Tugay'dan resmi tören sitemi
Başkan Tugay'dan resmi tören sitemi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()