Soylu: 'Kökünü Kurutma' operasyonunda 307 şüpheliden 269'u yakalandı

İçişleri Bakanı Soylu, 'Türkiye, Avrupa gibi teslim olmuş değildir; hangi uyuşturucu türevi çıkarsa çıksın bununla mücadeleyi kendine bir milli mücadele zemini olarak görmektedir' dedi.

05 Aralık 2022 - 14:45

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Kocaeli ve Sakarya'da düzenlenen Kökünü Kurutma operasyonunda toplamda 307 şüpheliden 269'u yakalandı" açıklamasını yaptı.

'Türkiye Avrupa gibi teslim olmuş değildir'

"Bu operasyonların amacı uyuşturucu satış mekanizmalarının tamamını çökertmek" diyen Soylu, sözlerinin devamında şöyle dedi:

"Avrupa uyuşturuşu ile mücadelede pes etmiş durumdadır. Hemen hemen bütün ülkelerde uyuşturucu kullanımı serbest bırakılmıştır. Narkoshop’lar açılmaktadır, şırıngalar dağıtılmaktadır. Kendilerince kontrollü bir mekanizma uygulayarak esas itibariyle uyuşturucu arzının sürekli olarak artmasına sebebiyet teşkil etmektedirler. Türkiye, Avrupa gibi teslim olmuş değildir; hangi uyuşturucu türevi çıkarsa çıksın bununla mücadeleyi kendine bir milli mücadele zemini olarak görmektedir."

Bu haber 158 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Cumhuriyet Meydanı çocukların gösterileriyle renklendi
Cumhuriyet Meydanı çocukların gösterileriyle renklendi
Başkan Tugay CHP'nin 23 Nisan törenine katıldı
Başkan Tugay CHP'nin 23 Nisan törenine katıldı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()