Soylu "İdam" İmasında mı Bulundu?

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu' nun CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu için "Biz onun boğazına ne takacağız görecekler!"açıklaması "idam" göndermesi olarak yorumlandı.

05 Aralık 2017 - 22:13

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu' nun CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu için  "Biz onun boğazına ne takacağız görecekler!"açıklaması "idam" göndermesi olarak yorumlandı.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın ailesi ve yakınlarının "vergi cenneti" Man Adası’ndaki Bellway adlı şirkete 15 milyon dolar gönderdiğine ilişkin banka dekontlarını basınla paylaşıp savcılığa teslim etmişti.

Bugün tekrar konuşan Kılıçdaroğlu, Erdoğan’a yeni bir soru sormuş, “Bir soru soruyorum sevgili Erdoğan… Enişten Ziya İlgen’in Man Adası’nda şirketi var mı? Enişte Man Adası’nda niye şirket kurdu? Bu şirketin sermayesi nedir?” demişti.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kılıçdaroğlu’nun açıklamalarının ardından A Haber canlı yayınına bağlandı.

Soylu hakkında "sahtekar" dediği Kılıçdaroğlu için, "idam" göndermesinde bulundu.

İçişleri Bakanı; “Man Adası’nda Cumhurbaşkanının yakınlarının paralarının olmadığı ispatlanırsa biz onun boğazına ne takacağız görecekler. CHP’lilere sesleniyorum başınızda bir düzenbaz var. Bu iddiasını ispat edecek, etmezse şerefsizdir, alçaktır. Bu adam sahtekardır" ifadelerini kullandı.

Bu haber 1407 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki: Mikrofonu atıp giderim
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki:...
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi Bornova'ya gösterecek olan bizleriz’’
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()