Siyasal Analiz'de ABD-Türkiye ilişkileri masaya yatırıldı

Prof. Dr. M. Bülent Uludağ ve Akademisyen Yaşar Sert'in ülke ve dünya gündemini değerlendirdikleri Siyasal Analiz'in bu haftaki konusu seçimlerden sonra ABD-Türkiye ilişkilerinin nasıl bir seyir izleyeceğiydi. Cem Arıkan'nın moderatörlüğünde gerçekleşen programda S-400'lerden AB ilişkilerine kadar gündemdeki bir çok konu ele alındı.

13 Aralık 2020 - 19:47 - Güncelleme: 17 Ocak 2023 - 15:13

ABD-Türkiye ilişkilerinin tarihsel sürecinden bahseden Prof.Dr.Mehmet Uludağ Türkiye'nin stratejik konumunun önemine de değindi. 

ABD'de Türkiye'ye karşı hazırlanan yaptırım paketinin kabul edilmesine değinen Yaşar Sert Trump'ın giderayak yeni Başkan Biden'ın kucağına bir bomba bıraktığından bahsetti. Avrupa Birliği'nin yaptırım sürecini ötelemesini de masaya yatıran Sert NATO'nun da Türkiye'ye yönelik yaptırımlar için düğmeye bastığının altını çizdi.

Bu haber 6255 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
 Sakız ağacı fidanları toprakla buluştu
Sakız ağacı fidanları toprakla buluştu

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()