Sinagoga Saldırı: En Az 8 Ölü

ABD'nin Pensilvanya eyaletindeki Pittsburgh şehrinde bir sinagoga düzenlenen silahlı saldırıda en az 8 kişi hayatını kaybederken çok sayıda da yaralı olduğu ayrıca olay yerine gelen 2 polisin de vurulduğu öne sürülüyor.

27 Ekim 2018 - 19:01

ABD’nin Pensilvanya eyaletinde bir sinagoga düzenlenen saldırıda en az 8 kişi hayatını kaybederken çok sayıda yaralının bulunduğu açıklandı.

Pensilvanya eyaletindeki Pittsburgh şehrinde meydana gelen saldırının ardından bölgeye gelen polis ekiplerine sinagogdan ateş açıldı.

İKİ POLİS YARALANDI

Henüz kimliği belirlenemeyen saldırgan ile gerçekleşen çatışmada 2 ABD polisinin vurulduğu öne sürüldü. Yaralanan saldırganın teslim olduğu açıklaırken, saldırganın "Bütün Yahudilere ölüm" diye bağırdığı iddia edildi.

TRUMP: DİKKATLİ OLUNMALI

Olayı takip ettiğini Twitter üzerinden duyuran ABD Başkanı Donald Trump, "Birden fazla ölü var gibi görünüyor. Saldırgana karşı dikkatli olunmalı" dedi.

Cumartesi gününün ibadet günü olması sebebiyle sinagogun kalabalık olduğu belirtiliyor. Bölge sakinlerine ve okullara dışarı çıkmamaları yönünde uyarı yapıldı.

Bu haber 1199 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kati Piri'nin 'Kavala-Demirtaş yaptırımı' önergesi kabul edildi, Fidan Hollanda'ya gidiyor
Kati Piri'nin 'Kavala-Demirtaş yaptırımı' önergesi kabul edildi,...
Bolululardan Tanju Özcan’a tepki: ‘Gölcük’ü Uzungöl’e çevirmeyin’
Bolululardan Tanju Özcan’a tepki: ‘Gölcük’ü Uzungöl’e...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()