Sıla'nın Hızına Yetişilemiyor! Yine Değiştirdi

Oyuncu Ahmet Kural'la ayrıldıktan sonra yaptığı imaj değişiklikleri ile adından söz ettiren şarkıcı Sıla, saç stilini bir kez daha değiştirdi.

26 Mart 2018 - 11:02

Ahmet Kural ile ayrıldıktan sonra adı son zamanlarda Can Yantır ile aşk yaşadığı iddalarına karışan şarkıcı Sıla önceki gün Atatürk Havaalanı'nda görüntülendi.

GÖZLÜĞÜ VE GİYİM TARZI DİKKAT ÇEKTİ 

Yeni saç modeliyle çok dikkat çeken Sıla'nın gözlüğü ve giyim tarzı da oldukça dikkat çekiciydi. Havaalanında karşısında muhabirleri gören Sıla, koşar adımlarla alana giriş yapmak istedi.

CAN YANTIR İDDİASINI SORDULAR 

Muhabirlerin "Can Yantır ile aşk yaşadığınız doğru mu?" sorusuna "Arkadaşlar daha önce gereken cevabı verdim. Konser için İspanya'ya gidiyorum. Kolay gelsin" demekle yetindi.

Bu haber 2377 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki: Mikrofonu atıp giderim
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki:...
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi Bornova'ya gösterecek olan bizleriz’’
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()