Sevgililer Günü Hediyesi Bornovalı kadınlardan

14 Şubat’a özel olarak düzenlenen “Hediyelik Eşya Günleri” yoğun ilgi gördü

14 Şubat 2020 - 14:19

Bornovalılar 14 Şubat Sevgililer Günü hediyeleri için Bornovalı kadınların el emeği  ürünlerini tercih etti. Bornova Belediyesi ile Bornova Kadın Girişimi ve İşletme Kooperatifi’nin organizasyonunda Büyük Park’ta düzenlenen Hediyelik Eşya Günleri büyük ilgi gördü. 3 gün süren süren organizasyonda kooperatif üyesi kadınlar el emeği ürünlerinin satışını yaptı. Takıdan ahşap boyamaya, anahtarlıktan çeşitli aksesuarlara  pek çok hediyelik 27 stantta vatandaşların beğenisine sunuldu. 

 

Kadınların ekonomin içerisinde mutlaka daha etkin bir şekilde yer alması gerektiğini söyleyen Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, “Böylesi özel günlerde destek vererek üretimlerin karşılık bulmasını, ekonomik kazanca dönüşmesini hedefliyoruz. Özkanlar Bornova Yeni Pazarı’nda haftanın bir günü kuracalacak Kadın Üretici Pazarı ile bu alanda fark yaratacağımıza inanıyorum”dedi. 

 

Bu haber 1213 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!
Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()