Ses hızını aştı, vatandaş panik yaptı!

Çeşme bölgesinde devriye uçuşu yapan bir savaş uçağının ses hızını aşması sonucu oluşan patlama sesi panik yarattı.

28 Ağustos 2020 - 16:23

Bugün saat 14.00 sularında meydana gelen olayda şiddetli patlama sesini duyan vatandaşlar Emniyet Müdürlüğü’nü arayarak bilgi almaya çalıştılar.

Gündem Çeşme'nin haberine göre Son dönemde Doğu Akdeniz’de tırmanan gerginlik nedeniyle patlama sonrası Yunanistan ile savaş çıktığını düşünen vatandaşlar, gerçeğin bir savaş uçağının ses duvarını aşarken çıkardığı patlamayı öğrenince sakinleştiler.

Geçmiş dönemde de aynı şekilde patlama sesi duyulmuş, bu patlamanın yine ses hızını aşan bir savaş uçağından kaynaklandığı öğrenilmişti. Savaş uçakları, 1.190 Km/Sa hızı geçtiklerinde ses duvarını aşıyor ve sonik patlama sesleri üretiyor.

Bu haber 872 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki: Mikrofonu atıp giderim
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki:...
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi Bornova'ya gösterecek olan bizleriz’’
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()