Serter: “İZİKAD’ın Gücü, Güçlü Kadınlardan Geliyor”

İzmir İş Kadınları Derneği (İZİKAD), üye iş yeri ziyaretleri kapsamında Göz Hastalıkları ve Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Şeyda Atabay’ı ziyaret etti. İZİKAD’ın gücünün, güçlü kadınlardan geldiğini belirten İZİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Huriye Serter, “Kadının gücünün daha fazla kadına örnek olmasına aracılık ediyoruz” dedi.

15 Mart 2019 - 15:33

“Kadın Girişimcilerin kendi aralarında işbirliği ve dayanışma ortamı yaratarak bir yandan mevcut kadın girişimcilerin varlığını güçlendirmek, diğer yandan da kadın girişimci sayısını arttırmak ve böylelikle iş dünyasındaki statülerini sağlamlaştırmaktır” sloganı ile yola çıkan İZİKAD üye iş yeri ziyaretlerinin yeni durağı Göz Hastalıkları ve Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Şeyda Atabay’ın kliniği oldu. İş hayatında yer alan kadınları desteklediklerini ve daha fazla kadının iş dünyasında yer alması için İZİKAD olarak projeler ürettiklerini ifade eden İZİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Huriye Serter, dernek üyelerini de bu anlamda yalnız bırakmadıklarını belirtti.

 

“Girişimciliği destekliyoruz”

 

Ziyaret kapsamında göz sağlığı, göz ve yüz estetiği konusunda bilgiler aldıklarını söyleyen Huriye Serter, İZİKAD üyesi Op. Dr. Şeyda Atabay’ın sağlık alanında yaptığı çalışmaları da dinlediklerini ifade etti. Sağlık alanında da girişimciliğin önemli olduğunu vurgulayan Serter, “İZİKAD olarak girişimciliği destekliyoruz. Derneğimiz daha fazla kadının iş hayatında olması için büyük destek vermesinin yanı sıra üyelerimizin yaptığı faaliyetleri de yakından takip ediyoruz. Bu sayede kadının gücünün daha fazla kadına örnek olmasına aracılık ediyoruz” diye konuştu. 

 

Sağlık alanında yaptığı çalışmalar hakkında bilgi veren Dr. Atabay göz sağlığı, göz ve yüz estetiği konusundaki tedavileri de İZİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Huriye Serter ve ekibiyle paylaştı. Ayrıca yeni Ar-Ge ürünü olarak yakında piyasaya çıkacak göz çevresi morluğu kremini tanıtan Dr. Atabay’a, İZİKAD’ın gücünün güçlü ve çalışkan üye iş kadınlarından geldiğini belirten Huriye Serter plaket vererek başarılar dileklerinde bulundu.

Bu haber 1871 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Basın Apartmanı'nda 25 metre derinliğe inildi
Basın Apartmanı'nda 25 metre derinliğe inildi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()