Selçuk'tan Yardım Eli

Selçuk Belediyesi ile Selçuk Devlet Hastanesi arasında imzalanmış olan Evde Bakım Hizmetleri Protokolü yenilendi. Yenilenen protokol Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı ve Selçuk Devlet Hastanesi Başhekimi Murat Samsa tarafından imzalandı. Selçuk Devlet Hastanesi ve Selçuk Belediyesi işbirliğiyle 2015 yılında hayata geçen projeyle sağlık hizmetlerinden yararlanmak için evinden çıkamayan yaşlı, hasta ve engelli vatandaşlara yardım eli uzatılıyor.

11 Aralık 2018 - 09:36 - Güncelleme: 11 Aralık 2018 - 11:55

Evde Bakım Hizmetleri’nin yerel yönetimlerle İzmir’de hayata geçtiğiilk ilçe olan Selçuk’ta 60 vatandaş ev temizliği ve kişisel bakım hizmetlerinden faydalanıyor. Selçuk Devlet Hastanesi ile Selçuk Belediyesi arasından imzalanan protokole göre Selçuk Devlet Hastanesi tarafından yürütülen Evde Bakım Hizmetleri’ne Selçuk Belediyesi’nin personel ve araç desteği sürecek.

Evde Bakım Hizmetlerinin Selçuk Belediyesi adına diğer hizmetlerden apayrı bir yere sahip olduğunu belirten Başkan Bakıcı;  “Evde Sağlık ve Bakım Hizmetleri 2015 yılından itibaren Selçuk’ta devlet hastanemiz ve belediyemiz işbirliğiyle gerçekleşiyor. Çeşitli sebeplerden dolayı evinden çıkamayan, engelli, yaşlı vatandaşlarımızı evlerinde yapılan sağlık taraması genel olarak Evde Bakım Hizmetlerimizin temelini oluşturuyor. Diğer taraftan belediye çalışanlarımız bu hizmetlerden faydalanan vatandaşların kişisel bakımlarını, evlerinin temizliğini de yapıyor. Bu projenin amacı bir taraftan vatandaşlarımızın sağlık hizmetinden faydalanmasını sağlarken; diğer yandan da evlerinin ve kendi kişisel bakımlarında onlara yardım ederek; onlara yardım eli uzatıyoruz” dedi.

Vatandaşların ihtiyaçları yerinde saptanıyor

Evde Bakım Hizmetleri’nin diğer hizmetlerden ayrı bir önem taşıdığını belirten Başkan Bakıcı; “ Bu hizmetin çok önemli bir hizmet olduğunu düşünüyorum. Gerçekten Evde Bakım Hizmetleri ihtiyaç sahibi, yaşlı ve engelli vatandaşlarımızın kısacası herhangi nedenden dolayı evinin dışına çıkamayan vatandaşlarımızın hizmeti ayağına getirdiğimiz bir projedir. Bu projenin hem sağlık, hem de onların her türlü ihtiyacını görme açısından bir değer taşıdığını düşünüyorum. Çünkü arkadaşlarımız o evlere gittiğinde o evin sosyo- ekonomik ihtiyaçlarını da saptayarak; bu ihtiyaçların da teminini sağlıyoruz” dedi.

Selçuk Devlet Hastanesi Başhekimi Murat Samsa da Evde Bakım Hizmetlerinin sağlık hizmetleri içerisinde ayrı bir önem taşıdığını belirterek; “Biz İzmir’de bu hizmeti belediye ile işbirliği içerisinde yapan ilk ilçeyiz. Bu açıdan da çok mutluyuz. Evde Bakım Hizmetleri’ne verdiği destekten dolayı Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı’ya ve Selçuk Belediyesi çalışanlarına teşekkür ediyoruz. Bu anlamlı projeyi Selçuk Belediyesi ile işbirliği içerisinde sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

Bu haber 1898 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Basın Apartmanı'nda 25 metre derinliğe inildi
Basın Apartmanı'nda 25 metre derinliğe inildi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()