Selçuk' ta AKP ve MHP" li meclis üyelerinden garip muhalefet

Selçuk Belediye Meclisi' nde 2021 yılı bütçesinin onaylaması sırasında tarihi anlar yaşandı. Muhalefet partisi Akp ve Mhp üyeleri Belediye gelirlerine evet Belediye giderlerine hayır diyen bir yaklaşımla belediyenin personel maaşınında dahil olduğu ödeme kalemlerinin yer aldığı giderlerin yapılmaması kanaatinde görüş belirtti.

16 Ekim 2020 - 11:52

 

Ekim ayı meclis toplantılarının üçüncü birleşiminde AK Parti ve MHP'li meclis üyeleri;   2021 yılı bütçe oylamasında bugüne kadar görülmemiş bir karara imza attılar. AK Parti ve MHP'li Meclis üyeleri faaliyet raporunda yer alan tüm gelirlere kabul oyu verirken, tüm giderlere ise red oyu vererek tarihe geçtiler. Böylece Efes Selçuk Belediyesi 2021 yılı bütçesi oy çokluğu ile kabul edildi.

 

Efes Selçuk Belediyesi Ekim ayı meclis toplantılarının üçüncü birleşimi çok konuşulacak bir oylamaya tanıklık etti. Faaliyet raporunda yer alan Sosyal Yardım Hizmetleri, Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün giderleri, eğitim ve kültür hizmetleri, personel giderleri dahil birçok hizmet için harcanacak olan giderlere red oyu veren AK Parti ve MHP'li meclis üyeleri,  vergi gelirleri ve belediyenin diğer gelirleri için ise kabul oyu verdiler. 

 

Belediye personele maaş  ödemesin, belediye hiçbir iş yapmasın mantığı yaratan AK Parti ve MHP'li meclis üyelerine karşılık mecliste çoğunluğu bulunan CHP'li Meclis Üyelerinin kabul oyu ile Efes Selçuk Belediyesinin 2021 yılı bütçesi oy çokluğu ile kabul edildi.

Bu haber 1716 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP İzmir Milletvekili Kılıç’tan Tugay’a destek!
CHP İzmir Milletvekili Kılıç’tan Tugay’a destek!
Karşıyakalı çocuklar 2. El Pazarı’nda bir araya geldi
Karşıyakalı çocuklar 2. El Pazarı’nda bir araya geldi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()