SELÇUK EFES KENT BELLEĞİ’NDE SAĞLIK SEMİNERLERİ BAŞLADI

Efes Selçuk’un hafızası Selçuk Efes Kent Belleği yeni yılda sağlık seminerlerine de ev sahipliği yapacak. SEGEM-DER Toplum Sağlığı Söyleşileri kapsamında Selçuk Efes Belleği’nde düzenlenen sağlık seminerlerinin ilkinde Op. Dr. Külal Çukurova, “ Rahim Ağzı Kanseri ve HPV Virüsü” ile ilgili bir sunum gerçekleştirdi.

08 Ocak 2020 - 12:33

Kadınlarda en sık görülen kanser türlerinden biri olan Rahim Ağzı Kanseri ve HPV Virüsüne ilişkin önemli bilgilerin verildiği sunumun ardından SEGEM-DER Yönetim Kurulu Başkanı Psikolog Birgül Gönül, dernek ve Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel adına Çukurova’ya teşekkür etti. 

Selçuk Efes Kent Belleği’nde ilki gerçekleşen SEGEM- DER Sağlık Söyleşisi özel anlara da sahne oldu. Babası, Efes Selçuk Belediyesi eski başkanlarından olan Eftal Doğru'nun Selçuk Efes Kent Belleği arşivinde bulunan bir videosunu katılımcılarla birlikte izleyen Op. Dr. Külal Çukurova duygulu anlar yaşadı. Efes Selçuk’a dair seçkin bir arşivi bulunan kent belleğinde bulunan bu özel kaydın bir kopyası Çukurova’ya takdim edildi. 

SEGEM-DER Sağlık söyleşileri ile her ayın ikinci Salı günü Selçuk Efes Kent Belleği’nde devam edecek. 

Bu haber 1353 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Doç. Dr. Zeynep Altın: 'TTB'yi belli bir alanda sıkıştırmaya çalışan bir anlayış var'
Doç. Dr. Zeynep Altın: 'TTB'yi belli bir alanda sıkıştırmaya...
Efes Selçuk Tarım Politikaları Çalıştayına Ev Sahipliği Yapacak
Efes Selçuk Tarım Politikaları Çalıştayına Ev Sahipliği...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()