SELÇUK AYHAN RESMEN ADAY OLDU

Bayraklı’da uzlaşı adayı olarak anılan İl eski Başkanı Selçuk Ayhan bugün Bayraklı İlçe Başkanlığında adaylığını açıkladı. Her görevin kutsal olduğunu kaydeden Ayhan, “Partinin iktidar olması ve emperyalistlerin elinden ülkeyi kurtarmak için çalışacağız” dedi

14 Aralık 2019 - 17:25

CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper, 3 dönemdir kendisine başkanlık unvanını yaşattığı için Bayraklılılara ve partililere teşekkür etti. Alper, “Yerel iktidarda üç dönem ilçe başkanlığı unvanını bana yaşattığınız için çok teşekkür ediyorum. Ayrıştırmadan, geçmişteki tartışılmaları geçmişte bırakarak oy oranımızı yüzde 51’den yüzde 65’lere nasıl götüreceğimizi düşünmeliyiz. Bunu yapabileceğimize inanıyorum. Bayraklı bütünleşen, birleşen bir örgüt. Tüm yoldaşlarıma teşekkür ediyorum, sade üyelerimin önünde eğiliyorum. Geldiğimizde ilçenin borçları hallettik, ilçe binamızı kazandırdık. Aday olan arkadaşlarımızdan seçilecek aday kim olursa olsun her arkadaşlarımızın Bayraklı’daki hedefi büyüteceğine inanıyorum. Ayhan Başkanıma çıktığı yolda başarılar diliyorum. Her kim seçilirse seçilsin ben her zaman onun yanında olacağım. Kongre salonunda elini kaldıracağım” diye konuştu. 
ALPER: İLÇE BAŞKANLARI GENÇLERE YOL AÇMALI
20 yıl önce İl Başkanlığı yarışında Ayhan Başkan için çalıştığını kaydeden Alper, “O siyasette benim ustam ben onun çırağıyım. İl Başkanlığı dönemimde çok büyük bir katkı koydu. Bende il başkanlığı için o dönem çalıştım ve kendisine destek verdim. 20 yıl sonra çırağından koltuğu devralacak. Bana bu onuru yaşattığı için teşekkür ederim. Tüm adayların yolu açık olsun. Benim ilçe başkanı olacak arkadaşlardan en büyük ricam, CHP’nin çeşitli kademelerinde eskiden görev alan ilçe, il başkanları, meclis üyeleri kim olursa olsun, onlar artık hiçbir görev almayıp, gençlerin önünün açılması noktasında çalışsınlar onlara bu konuda çok iş düşüyor” dedi. 
‘ARKAMIZDAN İLERİ GERİ KONUŞANLAR VAR’
Selçuk Ayhan ise adaylığını açıklamadan önce esprili bir dille Cemalettin Alper’e, “Sayın Başkanla içeride konuşurken dedim çırağım olduğunu söyleme. Arkamızdan ileri geri konuşanlar var. Geldi çırağının koltuğuna talip oldu derler. Siyasette birçok görev var, bu görevde bize tebliği edildi. Sizleri utandırmadan bu görevi yapmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız” ifadelerini kullandı. 
AYHAN: PARTİDE HER GÖREV KUTSALDIR’
Bayraklı ilçe Başkanlığında balkon konuşması yapan Ayhan, aday olma sürecini anlattı. Selçuk Ayhan, “Yaklaşık 1 hafta önce bu yol çıktım. Bayraklı ilçe başkanlığına resmen adayım. Bu süreç hiç aklımın ucundan geçmediği halde, delege seçimleri henüz devam ederken, çevreden gelen ısrarlar ve çıkan adaylar neticesinde Belediye Başkanımız Serdar Sandal ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Tunç Soyer’den ağabey ol teklifi geldi. Çekincelerimi belirterek kabul edemeyeceğimi söyledim. Ancak bana söylenen; ‘tecrüben ile Bayraklı’da yaşanan ayrışmayı birleştirebilecek, kırgınlıkların giderilmesine ihtiyaç duyulduğu, bir kişi olduğum ve bunun ardından da bu teklif değişik kesimlerden de karşılık bulmaya başlayınca kabul etmek zorunda kaldım” diye konuştu. 
‘HER GÖREV KUTSALDIR’
Partinin yüklediği her görevin değerli olduğunu söyleyen Ayhan, sözlerini şöyle sürdürdü:  “İlçe başkanlığı daha önce yaptığım il başkanlığı, milletvekilliği kadar kutsaldır. Seçimden sonra amacımız parti politikalarımızı seçmenle buluşturmak, belediyemizin başarılı çalışmalarını halka anlatmak, halkın eleştiri ve önerilerini yerel yönetimle paylaşmaktır. Partimizin rutin çalışmaları dışında projeler üreten, iletişimi geliştiren, genç ve kadınlarla buluşturan bir örgüt olarak yüceltmektir. İyi bir yönetimde gençlerim enerjisin ve dinamizmi ile daha ileri yaştakilerin tecrübesini buluşturmak amacımızdır. Dileğimiz mahcup olmadan yüz akıyla bu görevi tamamlamak, aynı zamanda yeni siyasi kadrolar yetiştirmektir.” 
‘YAŞIMIZ BAŞIMIZ KAÇ OLURSA OLSUN ÜLKE İÇİN SAVAŞIRIZ’
Her partilinin aday olma hakkı olduğunu belirten Ayhan, “Adaylık için başvuran ya da başvuracak olan herkese saygı ve sevgilerimi gönderiyorum. Her partilinin aday olmaya hakkı vardır. Bunu partililerimiz değerlendirir. Biz seçimi kazansak da kaybetsek de her zaman partinin bir neferi olmaya devam edeceğiz. Bugün Türkiye’de CHP’nin iktidar olması için tüm koşullar mevcuttur; kadına şiddet, dış politikada güvensizlik, ,işsizlik hepsi var. Bundan sonra rotamızda partinin iktidar olması için çalışacağız. Nasıl ki CHP; Emperyalistlerin elinden ülkeyi alıp Cumhuriyeti kurduysa bugünde Cumhuriyeti, emperyalistlerin elinden kurutacak güce sahibiz.  Ülkemiz, hiçbir zaman bu kadar aşağılanmamıştı, askerin başsına çuval geçirilmişti, bunları yaşadık ama bunları çocuklarımız torunlarımız hak etmiyor. Yaşımız başımız kaç olursa olsun, bizler bu ülkeyi emperyalistlerin elinden kurtaracak güce sahibiz” ifadelerini kullandı.

Bu haber 1181 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kati Piri'nin 'Kavala-Demirtaş yaptırımı' önergesi kabul edildi, Fidan Hollanda'ya gidiyor
Kati Piri'nin 'Kavala-Demirtaş yaptırımı' önergesi kabul edildi,...
Bolululardan Tanju Özcan’a tepki: ‘Gölcük’ü Uzungöl’e çevirmeyin’
Bolululardan Tanju Özcan’a tepki: ‘Gölcük’ü Uzungöl’e...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()