Seçim Kavgaları Olmayacak

Ak Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci, gazetecilerle kahvaltıda bir araya geldi. Kahvaltı sonrası açıklamalarda bulunan Zeybekci, "İzmir'in pazarlamamız lazım. Nereye? Dünyaya. İzmir'in hikayesini dünyaya uygun bir şekilde yapmalıyız. Öyle kavgaya falan olmaz. Hiçbir isim zikretmeyeceğim. Sade, sakin ve bildiğimiz seçim kavgaları olmayacak" dedi.

11 Ocak 2019 - 13:08 - Güncelleme: 11 Ocak 2019 - 13:11

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Nihat Zeybekci, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kapsamında bugün il binasında gazetecilerle kahvaltıda bir araya geldi. Kahvaltıdan sonra gazetecilerin sorularını yanıtlayanZeybekci, şunları kaydetti:

"Haber almak kutsaldır"

Öncelikle 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüz kutlu olsun. Haber almak insanı bir haktır. Doğuştan gelen bir haktır. Haber alma haklarını doğru alması lazım. En iyi kararları verirler. Haber almak kutsaldır. Sizlerde bu kutsal görevi yerine getiriyorsunuz. Bununla mücadele ediyorsunuz. Dünya hızlı gelişiyor. 10 sene önce gazetecilik ile şimdiki gazetecilik arasında çok fark var. Artık teknolojik anlamda zenginlik var. Haber almak ve vermek ikiye ayrılıyor. Bir bilgiyi üreten ve bilgiyi tüketen. Bilgiyi üretenler dünyayı yönettiğini de görüyoruz. 15 yılı yakın süreden beri aktif siyaset yapıyorum. Ondan önce de sivil toplum kuruluşlarında çalıştım. Yani 20 yıldır basınla çok yakın ilişkilerim oldu.

"Şimdiden kusura bakmayın"

Yaklaşık 1 buçuk aydır İzmir'i dinliyorum ve sizleri de dinliyorum. Umarım 1 Nisan’dan sonra da sizlerle bir araya gelmek isterim. Seçime 2 buçuk aylık bir süreç kaldı. Sizlerle beraber bu süreci götüreceğiz. Bu süreçte sizi yorarsak bizi şimdiden kusura bakmayın.

"13-14 başlıklı bir program olacak"

Seçim projelerini hazırladıklarını ve önümüzdeki günlerde tanıtacaklarını belirten Zeybekci, "Projelerle ilgili çalışmalarımız bitti. İlerleyen günlerde tanıtımı yapacağız. 13-14 başlıklı bir program olacak. Destek aldığımız yerler oldu. İlçe başkanları ile birlikte çalışıyoruz. Kampanyamız ile ilgili olarak Cumhurbaşkanımızın çevre hassasiyetimiz var. Gümbür gümbür bir seçim çalışması olmayacak. Sokaklarda insanlara dokunan bir seçim çalışması olacak. İzmir'i dinliyoruz. İzmir'in kanaat önerileriyle bir araya geliyoruz. Bir de İzmir'in hikayesi peşindeyiz. Bir yol haritası olması lazım. İzmir'i pazarlamamız lazım. Nereye? Dünyaya. İzmir'in hikayesini dünyaya uygun bir şekilde yapmalıyız. Öyle kavgayla falan olmaz. Hiçbir isim zikretmeyeceğim. Sade sakin ve bildiğimiz seçim kavgaları olmayacak. Dışarıda hep Ankara, İstanbul konuşuluyor ama İzmir konuşulmuyor. Seçimden sonra İzmir konuşulacak. 1 Nisan günü İzmir'den Anadolu'nun güneşi doğacak" şeklinde konuştu.

"Bu geçişi sağlayacağız"

Körfez Geçiş Projesi ile ilgili sorulan soruya ise Zeybekci, " Körfezi kullanarak ulaşım yapılmalıdır. İzmir bunu yapabilir. Bu geçişi sağlayacağız. Ulaşım ile ilgili bütün sistemler tamamlanmalı" dedi.

 

Bu haber 1702 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!
Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()